Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #444

2015-10-12 18:37

Skandálními výroky v pořadu „Střepiny“ na TV Nova se bude zabývat ruské ministerstvo zahraničí. Podnět podala redakce AE News!

Televize Nova však v pořadu označila události z roku 2008 za agresi, stejně prý jako v případě Krymu. Televize Nova zamlčuje, za jakých okolností se Krym od Ukrajiny, a nutno dodat, že zcela demokraticky, odtrhl. Televize Nova v pořadu uvedla doslova poplašné informace. Vladimir Putin prý potlačuje opozici a že prý nemůže odstoupit z funkce, protože by skončil ve vězení a má strach. TV Nova mluví asi o té ruské opozici, která je tvořena těmi pár desítkami pracovníků z ruských neziskovek, které sponzoruje západ a USA, protože v celém Rusku má Vladimir Putin podporu blízko k hranici 90% [4]. Z toho důvodu prý ale „vtrhl do Sýrie“. Televize Nova opět lže, protože o ruskou pomoc žádal Moskvu přímo Bašár Asad, legitimní představitel Sýrie a syrské vlády, a to již od počátku roku 2014, několikrát a opakovaně. Rusko je jedinou zemí, která na území Sýrie operuje s mandátem syrské vlády. Žádná jiná země, včetně USA, nemá mandát k vojenským operacím na území Sýrie.

V pořadu zazněla poplašná zpráva, že Rusko chystá válku s NATO. V pořadu zaznívá dokonce i plánovaný model, obsazení jedné vesnice v Pobaltí. V pořadu zaznívá poté informace, že velení NATO schválilo vybudovaní velitelských předsunutých center NATO na Slovensku a v Maďarsku, což v divákovi dokresluje iluzi, že se opravdu chystá válka. V podání televize Nova vyznívají informace jako příprava na válku s Ruskem, resp. příprava na chystanou ruskou agresi proti NATO. Na závěr pořadu je dokonce Vladimir Putin obviněn z vraždy opozičního politika Borise Němcova.

VICE-Skandálními výroky v pořadu „Střepiny“ na TV Nova se bude zabývat ruské ministerstvo zahraničí. Podnět podala redakce AE News!