Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #4522

2015-10-12 15:32

Více než 3 miliony amerických vojáků se podle údajů ministerstva obrany USA rozmísťují po celém světě.

Pět podle počtu obyvatel největších vojenských základen na světě patří USA. Co do rozlohy jsou srovnatelné s velkými městy.

Více: USA ARMY PO CELE EVROPE FAKTA

V posledních dnech podnikají teroristé pokusy o přesun k linii dotyku se syrskou armádou munice a zbraní z provincie Rakka, sdělil v pondělí novinářům oficiální mluvčí ruského ministerstva, generálmajor Igor Konašenkov.

 „V posledních dnech podnikají teroristé zoufalé pokusy o přesun k linii dotyku se syrskými ozbrojenými silami munice, zbraní, paliva a materiálně technického vybavení z provincie Rakka", zdůraznil ruský generál.

Více: IS teroristé pokusy o přesun k linii dotyku se syrskou armádou munice a zbraní z provincie Rakka

Po úspěších syrských ozbrojených sil odchází velké množství teroristů ze Sýrie a míří k turecké hranici, sdělil novinářům mluvčí ozbrojených sil Sýrie, generál Ali Maihub.

 „Úspěchy, kterých dosáhly naše ozbrojené síly od začátku operace, soustředěné údery ze vzduchu a také dělostřelecká palba na systém řízení a velení ozbrojených teroristů podlomují jejich ducha. Velice mnozí z nich odcházejí k turecké hranici", oznámil mluvčí syrských ozbrojených sil.

Více: ISIS PŘESUN K TURECKYM HRANICAM