Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

NÁRODE: NESPI !!!
Nepřihlášený uživatel

/ #4521 Taky souhlasímRe: Re: Re:

2015-10-12 15:28

#4510: Tomáš - Re: Re:  

... Taky souhlasím, bohužel je to všechno pravda: ... praktický nezájem lidí o projevení nesouhlasu veřejně navenek ! (kéž by mě účast na demonstracích příjemně překvapila !)

95% lidí je proti přílivu imigrantů (na hubě doma u telky, či v hospodě)

69 000 lidí podepíše tuto petici (internetově) ... Pozn. Klausovu petici proti imigraci už přes 80 000

papírově ji podepíše ještě méně lidí

a na demonstrace přijde ... (bojím se, že) ještě méně lidí ! ... já ale přijdu do Ostravy 28.10.v 14.00 náměstí

BOHUŽEL LIDI NECHÁPOU O CO JDE, ŽE JSME VE SPROSTÝ, ZMANIPULOVANÝ VÁLCE, KDE ANI MNOZÍ NEVIDÍ HROZBY A NEPŘÍTELE, PROTOŽE JE TEN SAMÝ NEPŘÍTEL = GLOBALIZACE V NWO (NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD)

MAJ SVÉ TELKY, SVÉ SERIÁLY, SVÉ DůCHODY, SVůJ KLID, ... !!!?

A POLITICI SE PŘEPOČÍTALI, KDYŽ SI MYSWLÍ, ŽE MUSLIMOVÉ ZACHRÁNÍ EVROPU A JE TO NAŠE MULTIKULTI BUDOUCNOST !!! JESTLI V TÉTO VÁLCE VYHRAJÍ MUSLIMOVÉ, VŠUDE BUDE ŠARIA A POLITICI PUJDOU DO PRDELE TAK JAKO TAK !!! A VŠICHNI !!! ... UŽ NEBUDOU TELKY, DůCHODY, SERIÁLY, KLID, ... VŠECKO BUDE V KÉLU !!! UŽ NEBUDOU SLUNÍČKÁŘI A HUMANISTI, KTEŘÍ JEN KECAJ, BUDOU V PRDELI !!! A S NIMI BOHUŽEL VŠECKO !!! UŽ NEBUDE SVOBODA, JINÉ VÍRY, KOSTELY, VOLBY, REFERENDA, BUDOUCNOST PRO JEJICH A NAŠE DĚTI !!! ... BUDE TO V PRDELI !!!

LIDI, VZPAMATUJTE SE !!!

JINAK SI TO FAKT ZASLOUŽÍME !!!

a pokud budou takové hordy uprchlíků pokračovat, a pokud "Chytří" z Německa je budou rozdělovat po Evropě s požadavkem, aby se jim zajistily štědré a důstojné příspěvky k životu, za jejich nicnedělání ... ZVEDNOU SE DANĚ, a pak páprdové budou čumět, jak jim klesá důchod, jak mizí z výplaty, jak draží všecko, jak není na operace a léky, ...

PAK BUDOU CHTÍT PROTESTOVAT, ALE MILIÓNY AQFRICKÝCH VYŽÍRAČů A VYŽÍREK UŽ TADY BUDE !!!

Z mého okolí jsem zatím sám, kdo podepsal papírově petici, apely na známé vyznívají do prázdna !!! PŘESTO TO NEVZDÁM, NEVZDÁME !!! JE TO NAŠE ČESKÁ - (MORAVSKÁ ... atd) KŘESŤANSKÁ i EVROPSKÁ, nakonec POVINNOST !!!