Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #4498 O ČEM SE MLČI V TV

2015-10-11 12:53

Běloruský předák Alexandr Lukašenko prohlásil, že hodlá projednat s ruským prezidentem Vladimirem Putinem otázku možného zřízení ruské letecké základny v Bělorusku.

„Projednáme tento problém s prezidentem Ruska. Vidí-li Rusko něco, co my nevidíme, jsme ale k vám (Západu) blíž, a vidíme více, pak nám to Rusko řekne", řekl v neděli novinářům v Minsku Lukašenko, kdy odpovídal na otázku, jestli bude v Bělorusku ruská vojenská základna.

Více: Běloruský předák Alexandr Lukašenko prohlásil, že hodlá projednat s ruským prezidentem Vladimirem Putinem otázku možného zřízení ruské letecké základny v Bělorusku.

Běloruští pohraničníci nepustili do země asi 200 občanů Ukrajiny, z nichž někteří měli s sebou maskovací uniformy, baseballové pálky obušky a traumatické zbraně. Po řadě Ukrajinců, kteří se pokusili vstoupit do země, bylo vyhlášeno mezinárodní pátrání, oznámil v sobotu běloruský televizní kanál Bělarus 1.

 V Bělorusku se konají v neděli prezidentské volby.

V televizní zprávě bylo oznámeno, že zadržení nemohli uvést cíle své cesty a jmenovali vymýšlené osoby, které je prý pozvaly.

Více: Běloruští pohraničníci nepustili do země asi 200 občanů Ukrajiny, z nichž někteří měli s sebou maskovací uniformy, baseballové pálky