Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #4496

2015-10-11 12:47

Možná to tady třeba už někdo psal, ale v televizi teď běžely filmy Jan Hus a Jan Žižka, kdo si to najde na internetu a poslechne některé části, např. diktát krále Zikmunda, který s cizáckými vojsky vyhrožuje Čechům bez toho, aby alespoň vyslechl jejich názor... Tak neuvěřitelně se to podobá současné situaci, že z toho až mrazí. Ještě s paralelou na Mnichov 1938 je to jako přes kopírák.

Naše média úplně ignorují demonstraci v Berlíně, tady nemáme ani potuchy, co ona obchodní smlouva kvůli, které to vzniklo, vůbec pro nás bude znamenat.

 

Vytáhnout hlavu ze zadku by si měli i poslední zastánci USA, dok.rvili celý svět a rád bych viděl pravdoláskaře, kteří by teď měli vylézt ze svých brlohů a posypat si hlavu popelem.

Kdyby měl někdo nápad, jak dostat k více lidem info o demonstracích, které budou 28.října u nás v Česku, tak, ať tady něco napíše.Tolik lidí celou situaci s imigranty tak bagatelizuje a nebo má strach až žasnu. Jestli si nějací vyčů.ánkové myslí, že je to obejde, tak to se krutě pletou.