Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #4491 Re:

2015-10-11 11:23

#4489: -  

 PROMIN ALE BAŠÁR ASAD JE DODRZUJE PROTO SI POZVAL RUSKO ABY BOJOVAL SPOLECNE PROTI ((ISIS CAI DOTOVANOU USA)) 

Mezi bojovníky IS v Sýrii se šíří panické nálady, oznámil v neděli na briefingu oficiální mluvčí Ministerstva obrany RF Igor Konašenkov.

„V průběhu 24 hodin zničila letadla ruské letecké skupiny 53 opevněných prostorů a obranných pozic teroristů se zbraněmi a vojenskou technikou; jedno polní velitelské stanoviště ozbrojenců; čtyři tábory na přípravu teroristů; sedm skladišť munice; dělostřeleckou a minometní baterii", řekl oficiální mluvčí vojenského rezortu.

Více: Mezi bojovníky IS v Sýrii se šíří panické nálady

Válka proti teroru a strach o Al Kajdu

Kdo jiný by mohl podat fundovanější komentář k současnému dění v Sýrii, než Tereza Spencerová. Ve svém posledním článku, který vkládám, nevynechala ani postavu našeho premiéra Sobotky a jeho prohlášení, že „nevíme, koho Rusko v Sýrii vlastně bombarduje“ , tedy jeho výrok, ze kterého se mi udělalo ještě hůř než z jeho čerstvého prohlášení, že uprchlické kvóty prostě přijmeme.

Spojené státy chtějí o situaci v Sýrii jednat jen s Ruskem, Íránem a svými regionálními „klienty“, protože nevěří v loajálnost Evropy.

VICE-Válka proti teroru a strach o Al Kajdu

Součinnost Ruska, Sýrie, Íránu a Iráku v boji s terorismem je nezbytná, aby byl region zachráněn před zkázou, prohlásil v neděli syrský prezident Bašár Asad.

„Většina zemí cítí nebezpečí terorismu, a my vidíme, že různé země učinily prohlášení na podporu naší koalice, proto si myslím, že šance na úspěch dané koalice jsou skutečně velké", řekl Asad v interview pro íránský televizní kanál. Podle jeho slov umožní součinnost Ruska, Sýrie, Íránu a Iráku v boji s terorismem dosáhnout „reálných výsledků".

Asad rovněž zdůraznil, že od doby, kdy vznikla koalice v čele s USA, se pásmo, kde působí teroristé z Islámského státu, pouze rozšířilo, a počet bojovníků se zvýšil.

Více: Součinnost Ruska, Sýrie, Íránu a Iráku v boji s terorismem je nezbytná