Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #4472 MZV SYRIE RUSKO JEDNA UPRIMNE A EFEKTIVNE NEZ USA TERORIS

2015-10-10 17:58

Akce Ruska v Sýrii nejsou v rozporu s mezinárodním právem a jsou mnohem upřímnější a efektivnější, než operace mezinárodní koalice, prohlásil náměstek syrského ministra zahraničních věcí Faisal Mekdad v interview pro televizní kanál RT Arabic.

 „Máme za to, že naši ruští přátelé jsou upřímní a to jak pokud jde o slova, tak i skutky, jejichž legitimnost se zakládá na mezinárodním humanitárním právu, mezinárodním právu a chartě OSN. Zatímco západní země realizovaly od samého začátku svou operaci neupřímně a nedosáhly ničeho i přes to, že už uplynul celý rok. A Rusko za několik dní udělalo to, čeho nedokázala dosáhnout americká koalice za více než jeden rok", řekl Mekdad.


Více: MZV SYRIE-RUSKO JEDNÁ UPŘIMĚJI EFEKTIVĚJI NEŽ USA

Nyní USA ukázalo svojí vojenskou převahu za celý rok boje proti ISIL trefili pouze nemocnici v Afganistánu a to je dříve museli informovat kde se nachází.Jako další je že jim několikrát z letadla samozřejmě omylem spadli zbraně jednotkám ISIL.A při vší smůle vojáky takzvané umírněné opozice,které vycvičili a vyzbrojili utekli k ISIL.Mě to připadá dosti prapodivné až podežřelé k tomu že ISIL je součástí jejich armády.