Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #4466 STOP TTIP STOP USA V EVROPE AMERICKÉ H..... DO EVROPY NEPATŘÍ

2015-10-10 14:58

Prezident Obama použil dojednané principy TPP k prohlášení, že „Když přes 95% našich potenciálních klientů žije mimo naše hranice, nemůžeme dovolit takovým zemím, jako třeba Čína, aby psaly pravidla globální politiky".

 „Psát tato pravidla musíme my a my musíme nacházet nové trhy pro americké výrobky a určovat vysoké normy k ochraně zaměstnanců a zachování životního prostředí. Dohoda, která dnes byla uzavřena v Atlantě, to zajistí", řekl Obama, neřekl ale, že TPP měla komplikovaný prenatální průběh, narodila se v prostředí jemu nepříhodném, v bouři na burze zlata v Londýně a New Yorku, a v době, kdy Čínská měna, Juan, upevnila svoji pozici v lize nejpopulárnějších valut světa.

TPP bude vyrůstat v prostředí ještě surovějším, které negarantuje dokonalý vývoj, spokojený a dlouhý život, který každá matka přeje svému novorozenému dítěti. Tvrdý vyjednavač Michael Froman to ví, proto nechtěl v pondělí, po ukončení vyjednávání, spekulovat a přidat se ke svému prezidentu. „Je to jenom první důležitý krok" řekl, a tím naznačil, jakým kontroversním tématem v USA je „svobodný obchod." Co je potřeba ještě udělat, aby TPP mohl přinést to, co prezident Obama svým prohlášením slibuje?

Více: TTIP USA ZLATO DOLAR

PODFUK JAK NABRAT ZTRATU TOHLE SOUVISÍ AJI S MIGRACÍ KTERA JE VEDENA TURECKEM,EMIRATY A USA TAK PROTO CHCOU DO EVROPSKYCH STATU ZAVADET JEDY TTIP A DALŠI SR.... KTERE OBSAHUJI PRVKY KTERE NICI VYVOJ ČLOVEKA MONSANTO AJI!!!

FOTO Z LOS ANGELES!!!!