Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #440

2015-10-09 03:58

Washington nepotvrdil informaci o dopadu čtyř ruských raket na íránské území, Írán ji vyvrátil

WASHINGTON, 8. října. / korespondent Tass Kirsanov /. Vláda USA nepotvrzuje informaci o údajném dopadu čtyř ruských řízených střel na území Íránu.

„Nejsem v pozici,  abych v této fázi mohl informaci potvrdit,“ – řekl šéf tiskové služby Ministerstva zahraničních věcí USA, John Kirby v reakci na požadavek, aby se vyjádřil k obvinění Ruska z dopadu jeho řízených střel na území Íránu.

Írán: „USA vedou proti Rusku psychologickou válku“

Íránská strana nemá žádnou informaci, že by ruské střely dopadly na území Íránu, informuje RIA Novosti s odkazem na Ministerstvo obrany Íránu.

Podle íránského zdroje se USA snaží vyvíjet na Rusko tlak a dokonce rozpoutat psychologickou válku, takže v příštích dnech lze očekávat řadu dalších podobných falešných zpráv.

Zdroj z Ministerstva obrany uvedl, že informace jsou všechny připravovány podle stejné šablony, která pouze ukazuje selhání Američanů, kteří nedokázali zadržet Rusko před operací v Sýrii.

Kdyby Spojené státy nějaký důkaz měly, s velikou radostí by jej zveřejnily a šířily. Očividně šlo jen o další dehonestaci Ruska. A ruské zbraně, nad kterou USA „nevěří svým očím

VICE-Washington nepotvrdil informaci o dopadu čtyř ruských raket na íránské území, Írán ji vyvrátil