Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #4354

2015-10-08 14:15

Evropa v historickém okamžiku

Soudružka Merkelová (soudružka bez uvozovek, neboť jde o bývalou svazačku) včera na půdě EP přednesla projev, po kterém není pochyb, že EU je globalizačním projektem, tedy projektem Nového světového řádu. A kdo dosud považoval za konspiraci tvrzení, že EU není ničím jiným, než prostředkem k vytvoření velké Evropské říše, tedy do třetice pokusem o to, co se nezdařilo Napoleonovi a po něm Hitlerovi, ten dostal důkaz jako na talíři.  Od Hitlera se zopakovalo to, že v hlavní roli je opět Německo (podle plánu z konce 2.WW – tentokrát sametově)  a od Napoleona to, že ruku v ruce s Německem jde Francie.

Globalisté v konfrontaci s uprchlickou vlnou

Německo a Francie nejsou samy, kdo dovedl Evropu k finále globalizace, tedy k tomu, co se jmenuje Nový světový řád. Mezi Merkelovou a Hollandem a zbytkem evropských vůdců však je ten rozdíl, že zatímco mnohým jiným už dochází, o čem ve skutečnosti globalizace je a v konfrontaci s realitou přistěhovalecké vlny začínají mnozí měnit názory, Mekrelová a Hollande zůstávají neochvějně věrní těm, v jejichž šlépějích jdou a věrní těm, kterým slouží (kdyby žil Havel, zcela jistě by v této další „historické chvíli Evropy“ pronesl projev on, největší to evropský globalista). Historická chvíle Evropy v roce 1989, tzn. za pádu Berlínské zdi, totiž nebyla ničím jiným, než předstupněm toho, co se právě děje. A to je opětovné budování Evropské říše (tentokrát již Eeuroatlantické), ve které ovšem je opět počítáno s dominantní rolí Francie a Německa (resp. USA).

A protože tentokrát jde o pokus tzv. „sametový“, napoleonská vojska i hitlerovská vojska, šířící se Evropou až do Ruska v minulosti, jsou nyní nahrazena šířením uprchlíků na evropské (euroatlantické) území. Už z doby, než se Rusko začalo angažovat v Sýrii, existuje mapa počtu uprchlíků, o kterých v projevu hovořila Angela Merkelová, tzn. mapa těch milionů lidí, kteří se na cestu do Evropy teprve chystají a o kterýchjednala i Bezpečnostní rada Česka:

VICE-EVROPA V HISTORICKEM OKAMŽIKU