Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #4000 Reportáž CNN o překvapivé návštěvě senátora Johna McCaina s nejvyššími předáky současných teroristic

2015-10-02 16:21

VIDEO-Inside McCain's secret trip to Syria

[VIDEO] Reportáž CNN o překvapivé návštěvě senátora Johna McCaina s nejvyššími předáky současných teroristických organizací v Sýrii, které už tehdy v roce 2013 měly vedoucí úlohu uvnitř FSA

Caesarovy fotky údajně umučených syrských vězňů Bašára Assada jsou ale jednoznačně podvrh. Už dávno by totiž mezinárodní společenství Assada odsoudilo a Rusko i Čína by od něho daly ruce pryč, pokud by byl jen sebemenší náznak, že jde o jeho práci. Caesar měl v roce 2014 pomoci svým svědectvím podpořit odhodlání členů RB OSN pro vytvoření „bezletové“ zóny nad Sýrií, ale pokus se minul účinkem. Rusko návrh vetovalo, Čína se zdržela pro nedůvěryhodnost Caesara jako svědka. Caesar vystoupil také v polovině minulého roku na uzavřeném slyšení amerického kongresu, úplně stejně jako Nayirah tenkrát v roce 1990, ale žádný efekt ohledně Sýrie a americké otevřené intervence z toho nevzešel.

Děkujeme za upozornění na zmíněný propagandistický článek iDnesu naší čtenářce Martině, která nám do redakce poslala tip plný rozhořčení, že ruší předplatné MF Dnes. Já bych jen dodal k tomu tolik, že tímto tempem přijde Mafra brzy o většinu svých předplatitelů, protože ze servírování takto průhledné americké propagandy a podvržených fotografií se zvedá žaludek už i čtenářům mainstreamu.

VICE TU-FALŠOVÁNI PRAVDY V LEŽ