Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #407

2015-09-27 08:41

„Kdyby neexistovala Evropská unie, tak se ta vlna zastavila už na hranicích Srbska". Pokračování rozhovoru se známým slovenským spisovatelem a vědcem Gustávem Murínem.

 

Nemohou uprchlické vlny, které se valí na Evropu, zničit Schengen? Jak ukázalo Německo, volný pohyb osob v EU může skončit doslova přes noc…

Schengen fakticky už neexistuje. A je neuvěřitelné jak se ze dne na den rozpadl. Nedokážu si představit tu trapnou scénu, že by normální občan třeba Srbska, či Turecka ve svém autě na hranicích s Maďarskem ukazoval svůj pas a někdo ho vážně kontroloval, když se okolo valí tisíce lidí, kteří se odmítají dokonce jen zaregistrovat. To je přeci absurdní!

A tuto absurditu, v rozporu s principy nejen Schengenu, ale i EU, způsobilo vedení EU svou nečinností a paní Merkelová svými výroky, které tuto migrační vlnu povzbudily. Když si ale uvědomíme, jak dlouho ji odposlouchávala americká tajná služba, možno se ani nebudeme divit, proč takto zkouší hříchy americké zahraniční agrese řešit na úkor nás všech.



Více: http://cz.sputniknews.com/nazory/20150927/1229349.html#ixzz3mvV8hOdh