Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #401

2015-09-25 13:24

Jak se oblbuje veřejné mínění na Radiožurnálu. Aeronet opět jako ten zlý, co děsí českou veřejnost. Proč lidé neplatí koncesní poplatky? Nemají už žaludek na propagandu!

Byl to Aeronet, který odhalil skandální manipulace s průzkumy veřejného mínění dělanými na míru pro Českou televizi. Opět se zeptám, kde byl Český rozhlas? Nenapadlo vás, proč má Aeronet takovou popularitu mezi českými občany napříč sociálními vrstvami, od studentů, dělníků, přes manažery, podnikatele, lékaře až po důchodce? Protože přinášíme pravdu a nebojíme se ji prezentovat bez mašliček a bez obalu. Nebudu chodit daleko. Aeronet jako první přinesl začátkem léta informaci o tom, že kvóta 1500 uprchlíků na 2 roky pro ČR není konečná, že se chystají další kola kvót, a že Česko bude ke kvótám dotlačeno, bez ohledu na odpor občanů nebo vlády. Už v červenci byla v Evropské komisi kvóta 150,000 uprchlíků pro Česko do roku 2020. Informaci jsme přinesli jako první v ČR díky našemu kontaktu z Evropské komise. Kde byla mainstreamová média v ČR?

Náš server přinesl jako první informaci o utajované americké útočné doktríně Steel Rose, podle které je navržena novela branného zákona v ČR. Je smutné, že pan ministr obrany Stropnický se odpovědi vyhnul a neodpověděl tak Miloslavu Ransdorfovi z KSČM v Otázkách Václava Moravce minulou neděli, který se ho na doktrínu Steel Rose ptal [záznam pořadu zde]. Občané by se asi hodně divili, kdo že to stojí za brannou novelou. Kdyby nebyl Aeronet, nic z tohoto by se občané v ČR nedozvěděli. Díky naší informaci o záměrech americké armády s českými odvedenci vláda nakonec stáhla ze Sněmovny novelu branného zákona a v upravené verzi z ní tak povinné odvody vypadly. Bez odkrytí informací o doktríně Steel Rose našim serverem by k tomu nikdy nedošlo a dnes by se povinně odváděly do armády i dívky.

VICE TU-Jak se oblbuje veřejné mínění na Radiožurnálu. Aeronet opět jako ten zlý, co děsí českou veřejnost. Proč lidé neplatí koncesní poplatky? Nemají už žaludek na propagandu!