Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

#401

2015-09-25 13:24

Jak se oblbuje veřejné mínění na Radiožurnálu. Aeronet opět jako ten zlý, co děsí českou veřejnost. Proč lidé neplatí koncesní poplatky? Nemají už žaludek na propagandu!

Byl to Aeronet, který odhalil skandální manipulace s průzkumy veřejného mínění dělanými na míru pro Českou televizi. Opět se zeptám, kde byl Český rozhlas? Nenapadlo vás, proč má Aeronet takovou popularitu mezi českými občany napříč sociálními vrstvami, od studentů, dělníků, přes manažery, podnikatele, lékaře až po důchodce? Protože přinášíme pravdu a nebojíme se ji prezentovat bez mašliček a bez obalu. Nebudu chodit daleko. Aeronet jako první přinesl začátkem léta informaci o tom, že kvóta 1500 uprchlíků na 2 roky pro ČR není konečná, že se chystají další kola kvót, a že Česko bude ke kvótám dotlačeno, bez ohledu na odpor občanů nebo vlády. Už v červenci byla v Evropské komisi kvóta 150,000 uprchlíků pro Česko do roku 2020. Informaci jsme přinesli jako první v ČR díky našemu kontaktu z Evropské komise. Kde byla mainstreamová média v ČR?

Náš server přinesl jako první informaci o utajované americké útočné doktríně Steel Rose, podle které je navržena novela branného zákona v ČR. Je smutné, že pan ministr obrany Stropnický se odpovědi vyhnul a neodpověděl tak Miloslavu Ransdorfovi z KSČM v Otázkách Václava Moravce minulou neděli, který se ho na doktrínu Steel Rose ptal [záznam pořadu zde]. Občané by se asi hodně divili, kdo že to stojí za brannou novelou. Kdyby nebyl Aeronet, nic z tohoto by se občané v ČR nedozvěděli. Díky naší informaci o záměrech americké armády s českými odvedenci vláda nakonec stáhla ze Sněmovny novelu branného zákona a v upravené verzi z ní tak povinné odvody vypadly. Bez odkrytí informací o doktríně Steel Rose našim serverem by k tomu nikdy nedošlo a dnes by se povinně odváděly do armády i dívky.

VICE TU-Jak se oblbuje veřejné mínění na Radiožurnálu. Aeronet opět jako ten zlý, co děsí českou veřejnost. Proč lidé neplatí koncesní poplatky? Nemají už žaludek na propagandu!


Nepřihlášený uživatel

#402

2015-09-25 14:08

Absolutně souhlasím s tím, co bylo řečeno...Proč netáhnou uprchlíci do islámských zemí / Turecko, Jordánsko, atd/..Protože zde by neměli takové ekonomické a sociální výhody...Kdo bude živit tyto občany, kteří se množí jako krysi, když v Německu pracuje pouze 11% již usazených emigrantů...a již nyní prosazují
islám ve školách i parlamentu..Proboha kdy se Evropa vzpamatuje a začne bránit naše občany, před nemocemi které nám sem zanesou, před kriminalitou apod.. Několik let jsem pracoval arabských zemích, tudíž velmi dobře vím, co jsou tihle lidé za dobytek...

Nepřihlášený uživatel

#403 USA TEROR EVROPY SYRIE LYBIE

2015-09-26 07:12

Úvod – boje proti ISIL, neúspěšnost amerických bojů, o skryté podpoře ISIL a o spojení ISIL s organizováním migrace uprchlíků do Evropy, o evropském plnění příkazů USA, o současném přání Evropy, aby Rusko zasáhlo proti ISIL a zasáhlo tak proti nepříteli, kterého si Evropa sama vychovala, o počtech běženců 30-35 milionů a zahájení migrační vlny Arabským jarem, o evropském odklonu od amerických zájmů

15:48 – o sebedestrukci Evropy proti-ruskými sankcemi a migrační politikou, což obojí bude mít ekonomický dopad: o koloniální vykořisťovatelské politice Západu, o podřízenost Merkelová USA, vystěhovávání Němců z domovů ve prospěch uprchlíků, o napětí, hrozícím bojem ISIL na německém území, o lodi se zbraněmi zadržené Řeckem (články zde a zde) a o zveřejnění této informace a uvádění armád do bojového stavu, migrace je organizována, uprchlíci byli po celou dobu koncentrováni v Turecku, najednou masívně odcházejí, USA tím řeší národní problémy ale podle scénáře globální elity (GP) s cílem vytvořit evropský chálifát, scénář měl probíhat v situaci kdy moc už bude přesunuta na Východ světa a Rusko bude podřízené, ale Rusko z tohoto plánu vystoupilo, změnila se realizace plánu ale nikoliv plán, pro Evropu nastal okamžik pravdy zda se dokáže odpoutat od vlivu USA, Evropa musí spolupracovat s Ruskem a vyřešit Ukrajinu a s pomocí Ruska ukončit syrskou krizi likvidací ISIL a umožnit vznik Kurdistánu

30:36 – o smlouvě TTIP mezi USA a Evropou (Merkelová volá po urychlení zde ) a o potřebě USA silné Evropy: obchodování je základem zisku, čím silnější obchodní partner, tím vyváženější obchod a čím slabší (rozvrácený) partner, tím výhodnější obchodování, proto slabá Evropa=výhodnější obchodování pro USA, jde o koloniální politiku, migrace zlikviduje konkurenta USA a udrží jejich hegemonii,  USA nemají s čím obchodovat a ve skutečnosti potřebují dále okrádat

34:47 – o volbých v USA a šancích Donalda Trumpa: Donald Trump je zástupce státní elity i plní zájmy globální elity, USA jsou v chaosu a vyhrát může i jakýkoliv outsider, jde o přeformátování USA a změnu kurzu, o volbách v Řecku a Tsiprasovi

40:10 – o FEDu a nejistotách kolem jeho kroků: o konci dolaru a škodách, které to způsobí, klíčovým úkolem FEDu je mást (předvedla Janet Yellen)

43:32 – o záměně praporu NATO a OSN na Pražském hradě: nebyla to náhoda, byl to symbol o odstraňování role NATO z pozice světového četníka, nahradit jej má evropská armáda, byl to další symbol odstraňování USA z vedoucí pozice – na jejich místo nastupuje OSN

46:14 – o Ukrajině a energiích pro zimní období

VICE TU-Analýza V.V.Pjakina z 21.9.2015, video


Nepřihlášený uživatel

#404 Muslimové = barbarská zvěř

2015-09-26 11:05

Součástí hlavního muslimského svátku Eid Al-Adhá, kterým vrcholí pouť do Mekky, jsou amatérské halal porážky velkých savců. Každá muslimská hlava rodiny má alláhem nařízenou náboženskou povinnost jednou za rok a mimořádně krutě - tedy podříznutím a vykrvením bez předchozího omráčení - zprovodit ze světa velkého savce. Typicky berana, tele nebo býka. Zvíře musí samozřejmě předem svázat a stáhnout, často zkopnout na zem. Tenhle svátek z nich dělá opravdové psychopaty, je to trénink k necitlivosti ke všemu živému - a samozřejmě - k podřezávání lidí. Letošní Al-Adhá připadá na čtvrtek 24. září.


Nepřihlášený uživatel

#405 Necenzurované fotky bez naaranžovaných žen a dětí. Toto je realita.

2015-09-27 08:25

Necenzurované fotky bez naaranžovaných žen a dětí. Toto je realita.


Nepřihlášený uživatel

#406 Necenzurované fotky bez naaranžovaných žen a dětí. Toto je realita.

2015-09-27 08:25

Necenzurované fotky bez naaranžovaných žen a dětí. Toto je realita.


Nepřihlášený uživatel

#407

2015-09-27 08:41

„Kdyby neexistovala Evropská unie, tak se ta vlna zastavila už na hranicích Srbska". Pokračování rozhovoru se známým slovenským spisovatelem a vědcem Gustávem Murínem.

 

Nemohou uprchlické vlny, které se valí na Evropu, zničit Schengen? Jak ukázalo Německo, volný pohyb osob v EU může skončit doslova přes noc…

Schengen fakticky už neexistuje. A je neuvěřitelné jak se ze dne na den rozpadl. Nedokážu si představit tu trapnou scénu, že by normální občan třeba Srbska, či Turecka ve svém autě na hranicích s Maďarskem ukazoval svůj pas a někdo ho vážně kontroloval, když se okolo valí tisíce lidí, kteří se odmítají dokonce jen zaregistrovat. To je přeci absurdní!

A tuto absurditu, v rozporu s principy nejen Schengenu, ale i EU, způsobilo vedení EU svou nečinností a paní Merkelová svými výroky, které tuto migrační vlnu povzbudily. Když si ale uvědomíme, jak dlouho ji odposlouchávala americká tajná služba, možno se ani nebudeme divit, proč takto zkouší hříchy americké zahraniční agrese řešit na úkor nás všech.



Více: http://cz.sputniknews.com/nazory/20150927/1229349.html#ixzz3mvV8hOdh


Nepřihlášený uživatel

#408

2015-09-27 22:30

V momentě, kdy Merkel prohlásila v médiích, že se německo postará o všechny syřany, rázem se z každého migranty stal syřan a byznys s falešnými syrskými doklady začal vzkvétat. Merkelová svýma šílenýma zvacíma prohlášeníma má na svědomí i všechny ty mrtvé migranty v moři, v dodávkách, to ona podporuje pašeráky a celý tento obchod s lidským neštěstím. Kdy tuhletu šílenou osobu konečně už někdo umlčí !!!???


Nepřihlášený uživatel

#409 VŠE JE PLANOVANO VICE NAJDETE NA AERONETU.CZ

2015-09-28 13:15

ISIL, uprchlíci, OSN

Když si shrneme události posledních 2-3 let, tak zde máme změnu na postu papeže, který volá po životě v chudobě a současně pracuje na spojení všech světových náboženství a dokonce jako první papež v historii jede do USA. Dále zde máme vznik ISIL a s ním spojenou vlnu migrace, o které lze říci, že byla v Turecku připravována, aby ve správný okamžik byla nasměrována na Evropu. Máme zde nadnárodní EU, která program přistěhovalecké politiky od začátku připravovala a naplno na něm trvá bez ohledu,, že sama vidí, že přistěhovalecká politika se změnila v sebedestruktivní program. A především zde máme Německo, které uprchlíky k cestě do Evropy přímo vyzývá. K tomu nezapomeňme, že Spojené státy řeší podobný problém. Obě tato centra západní kultury pak spojuje ještě ta věc, že obě zažívají ekonomickou krizi a že ať se jim to líbí či nelíbí, obě musí stále více respektovat Východ, ať už je to Čína a Indie či Rusko.

A ve dnech, kdy západní a především evropská kultura stojí před naprostým rozvratem, probíhá zasedání OSN, ke kterému vzhlíží celý svět.

Papež František

Jako první pronesl svou řeč papež. Pominu-li symbolickou řeč jeho projevu („Tři šestky„), za pozornost stojí jeho volání po odstranění bídy ve světě (což je v pořádku), ale především pak komentář Tomáše Halíka, ve kterém zmiňuje, že někdo si všiml, že papež vlastně pronesl komunistický projev a zaobaluje to tím, že komunisté ukradli křesťanskou ideologii. Čímž říká, že komunismus (přesněji marxismus) a křesťanství jedno jest. Řeč Tomáše Halíka pro Události komentáře je zde, komentář k Halíkovi přinesly Parlamentní listy zde.


Nepřihlášený uživatel

#410 Re:

2015-09-28 13:27

#24: Jindra84 -  

Už se prober z toho šoku chtráku. Emigrantů od nás byla trocha a ze stejného kulturního prostředí. Tohle je banda machometů.


Nepřihlášený uživatel

#411

2015-09-28 13:28

Evropská unie, jejíž budova naprosto kopíruje budovu Babylonu, postupem času neudělala nic jiného, než že prosadila „hodnoty“ Sodomy a Gomory -„hodnoty“ svého konce. Vkládám výše zmiňované video a kdo nepřehlédne, že pochází z Británie a doplní si, že nejen UK a Francie, ale i celý sever Evropy (Norsko, Švédsko) už jsou muslimskými (a v moci britské juvenilní justice), ten se nebude divit, že Evropě zbývá islámem obsadit už pouze její střed, kde je lídrem právě Německo a že tím je jen krůček od restartu té kultury, která světu sice dala největší mozky, ale zároveň se stala nezastavitelnou ve svém růstu (naprosto stejně, jako Babylon) aniž by respektovala (společně s USA, které stvořila), že růst již není žádoucí:

VICE-Všichni se sejdeme pod jednou duhou. Prorocké malby a Německo do třetice v hlavní roli? A o čem bude řeč Putina v OSN?


Nepřihlášený uživatel

#412 OSN ŽIVĚ

2015-09-28 15:53

Vedoucí politici světa, včetně amerického prezidenta Baracka Obamy, čínského prezidenta Si Ťin-pchinga a ruského prezidenta Vladimira Putina mluví během zasedaní Valného shromážděni OSN v New Yorku.

Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20150928/1244447.html#ixzz3n35RM5Bp


Nepřihlášený uživatel

#413

2015-09-28 16:07

Ruský prezident Vladimir Putin odpovídal v interview americkému novináři Charlie Rosemu pro televizní kanály CBS a PBS na otázky o syrské krizi, Ukrajině, tajných službách, kouzlech a ambicích. Druhá část.

Rose: Jste připraveni připojit se k USA v boji proti ISIL, a právě proto se nacházíte v Sýrii? Je cílem přítomnosti Ruska v Sýrii udržet u moci Bašára Asada?

Putin: Správně, tak tomu skutečně je. Ba co víc, podle mého hlubokého přesvědčení je možné vytvořit jednáním směřujícím k likvidaci legitimních mocenských struktur situaci, kterou dnes pozorujeme v jiných regionech světa.


Více: http://cz.sputniknews.com/politika/20150928/1238559.html#ixzz3n39AuVs3

USA NENIČÍ ISIS BOJOVNÍKY KDY PRAVDA VYJDE NA JEVO PUTINE UŽ KONEČNĚ SATELITNĚ ŘEŠ NALETY USA KDE JEN BOMBARDUJOU SLEPE MISTA V SYRII JE DOST DUKAZU 

VICE-USA Apache attack helicopters against ISIS assault Air Base Action USA troops closer to co


Nepřihlášený uživatel

#414

2015-09-28 16:42

NECHAPU PROC JEN OBAMU UKAZOVALI JAK ŽVATLA KECY V OSN V TV ALE PUTINA TOHO RACI NE AZ JE TO HNUS JAK SNAMA TV A VLADA V.......

 

  • 18:17

    Putin: Pokusy zahrávat si s teroristy a tím spíš je vyzbrojovat jsou mimořádně nebezpečné

  • 18:12

    Putin: Akce kterékoli země bez souhlasu Rady bezpečnosti OSN jsou nelegitimní

    Akce,organizované bez souhlasu OSN, mohou zlikvidovat architekturu mezinárodních vztahů, řekl Putin.

  • 18:06

    Vladimir Putin: Neshody v OSN existovaly vždycky

    Putin o právu veta v Radě bezpečnosti OSN: existovalo vždycky, když se tato organizace zakládala, tak se nepředpokládalo, že v ní bude panovat jednomyslnost.


Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20150928/1244447.html#ixzz3n3IRIyKK


Nepřihlášený uživatel

#415

2015-09-28 19:17

Projev Vladimíra Putina v OSN – aktualizace: video. Projev Baracka Obamy v OSN, video

Prezident RF Vladimír Putin dnes po deseti letech vystoupí na jubilejním 70. zasedání OSN. Projev je celosvětově velmi očekáván, protože ruský prezident má hovořit především o hrozbě terorismu a o boji proti ISIL. Ruská televize bude projev vysílat v 17 hod moskevského času (v 16 hod našeho).

Na téma boje proti ISIL bude mít v New Yorku schůzku český premiér Bohuslav Sobotka s Barackem Obamou. Už předtím se premiér vyjádřil, že Evropa proti ISIL zasahovat nebude, cituji ze zprávy čt24 :

Americký prezident Barack Obama proto osobně pozval premiéra Bohuslava Sobotku do New Yorku, kde v úterý pořádá summit o boji proti Islámskému státu a terorismu. Jde o vůbec první setkání této koalice na nejvyšší úrovni. Podle Sobotky ale vojenský zásah spojenců konflikt v Sýrii nevyřeší. Porážku IS na zemi musí zvládnout arabské jednotky samy.

„Pokud máme zvládnout současnou migrační krizi, tak je potřeba porazit nebo výrazně oslabit Islámský stát,“ poznamenal Sobotka. Situaci ale podle premiéra musí řešit především arabské státy. Evropa proto podporuje jen letecké údery a kurdské a irácké bojovníky. Prezident Miloš Zeman i pravicová opozice ovšem volají i po pozemním zásahu spojenců. Zdroj

Protože prozatím to vypadá, že není v silách Západu ISIL porazit, o to důležitější je, s čím přijde Rusko.

PROJEV VICE TU-Projev Vladimíra Putina v OSN – aktualizace: video. Projev Baracka Obamy v OSN, video


Nepřihlášený uživatel

#416 Re:

2015-09-29 13:00

#414: -  

 Přitom Vladimír Putin mluvil rozhodně více k věci, ale naše "nezávislá" TV bude pořád popagovat toho ušopleska Obamy.


Nepřihlášený uživatel

#417

2015-09-29 14:07

USA budou blokovat ruský návrh boje proti IS. Schůzka Obamy a Putina, tisková konference, přípitek – videa Videa

Z projevu prezidenta Vladimíra Putina v OSN na téma boje s IS: Pokusy zahrávat si s teroristy a tím spíš je vyzbrojovat jsou mimořádně nebezpečné. Islámský stát nevznikl na prázdném místě, byl pěstován jako zbraň proti nevyhovujícím režimům.

Rusko navrhuje sjednocení úsilí v zájmu řešení problémů a vytvoření rozsáhlé antiteroristické koalice. Nikdo reálně nebojuje s Islámským státem v Sýrii, kromě Asadovy vlády a kurdské domobrany. Klíčovými účastníky rozsáhlé mezinárodní koalice v boji s Islámským státem se musí stát islámské státy .

Rusko navrhuje, aby byla přijata rezoluce RB OSN ke koordinovanému odporu vůči IS a dalším extremistickým skupinám. Rusko jako předseda Rady bezpečnosti OSN svolá v nejbližších dnech ministerskou poradu věnovanou analýze teroristických hrozeb.

Schůzka prezidentů Obamy a Putina

Před americkým oznámením o blokování ruského návrhu proběhla schůzka obou prezidentů za zavřenými dveřmi, která se z plánovaných 55 minut protáhla na hodinu a 40 minut. Rozhovor prezidentů byl prvním celovečerním od června roku 2013. Ruský prezident po skončení řekl, že jednání s americkým protějškem bylo konstruktivní. „Co se týče dnešního jednání, to bylo velmi užitečné, a – což je obzvláště příjemné – velmi upřímné,“ – řekl Putin. (zdroj)

VICE TU-USA budou blokovat ruský návrh boje proti IS. Schůzka Obamy a Putina, tisková konference, přípitek – videa Videa


Nepřihlášený uživatel

#418

2015-09-30 13:25

Uprchlíci: Česko nacvičuje obranu hranic, Rakousko je připraveno použít sílu

Společné cvičení Policie ČR a Armády ČR , jehož úkolem je vyzkoušet ochranu hranice v případě zesílení migrační vlny, se uskuteční zítra. Půjde o jednodenní cvičení, které proběhne na hranici s Rakouskem. Ta je dlouhá více než 460 km a jsou na ní dvě desítky hraničních přechodů.

„Účelem cvičení je odzkoušení připravenosti Policie ČR a Armády ČR na případné rozhodnutí vlády o znovuzavedení kontrol na státních hranicích a o povolání příslušníků armády k plnění úkolů policie. Mimo jiné budeme zkoušet i systém velení a spojení,“ konstatoval policejní prezident brig. gen. Tomáš Tuhý.

„Připravované cvičení sladí postupy Armády České republiky k posílení příslušníků Policie České republiky při řešení případné krizové situace na státní hranici v souvislosti s migrační vlnou. Ke cvičení bude vyčleněno do 300 vojáků. Součástí cvičení bude přesun vyčleněných sil a prostředků do určených prostorů a praktická součinnost při plnění úkolů k pokrytí státní hranice pod řízením Policie České republiky,“konstatoval náčelník Generálního štábu Armády České republiky generálporučík Josef Bečvář. (zdroj).
 

Nepřihlášený uživatel

#419

2015-09-30 13:34

Federální shromáždění Ruska ve středu jednohlasně podpořilo nasazení ruských vojsk mimo území Ruska, s tímto návrhem vystoupil ruský prezident Vladimir Putin.

 Šéf kanceláře ruského prezidenta Sergej Ivanov řekl, že otázka se týká Sýrie a jedná se výhradně o operaci vojenského letectva, nasazení vojáků na zemi je vyloučeno. Podle jeho slov jsou letecké údery USA a dalších zemí na Blízkém východě porušením mezinárodního práva.

Ivanov: Povolení Rady federace nasadit ruské ozbrojené síly v zahraničí není porušením mezinárodního práva.

Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20150930/1260396.html#ixzz3nEDkzmTZ

Syrský prezident Bašár Asad požádal Rusko o poskytnutí vojenské pomoci, oznámil šéf kanceláře ruského prezidenta Sergej Ivanov.

 „V této souvislosti bych vás chtěl informovat o tom, že prezident Syrské arabské republiky požádal vedení naší země o poskytnutí vojenské pomoci. Můžeme tedy konstatovat, že s terorismem se samozřejmě musí bojovat, je třeba spojit úsilí, přitom je ale třeba dodržovat normy mezinárodního práva", řekl Ivanov.


Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20150930/1261393.html#ixzz3nEDvPJCG


Nepřihlášený uživatel

#420

2015-09-30 17:26

Oficiální mluvčí MZV RF Marie Zacharovová vyvrátila „informační provokace“ v západních masmédiích o údajných obětech ruské letecké operace v Sýrii.

 

„Rusko nestačilo ještě zahájit operaci pro odpor ISIL, která, jak už bylo nejednou řečeno, se provádí na žádost oficiálního Damašku, a nezazněla ještě ani první slova Sergeje Lavrova v RB OSN, a už se objevily v masmédiích četné zprávy o tom, že v průběhu ruské operace hynou pokojní obyvatelé, a že je zaměřena proti demokratickým silám země", cituje RIA Novosti její slova.

„To všechno je informační útok, válka, o níž jsme tolik slyšeli", řekla Zacharovová.

Ministerstvo obrany Ruska vyhlásilo dnes zahájení vojensko-letecké operace v Sýrii s bodovými útoky na pozice IS. Podle údajů syrských médií, v důsledku leteckých útoků syrských a ruských VLS utrpěli bojovníci IS v Sýrii těžké ztráty.



Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20150930/1269467.html#ixzz3nFBEOGfZ


Nepřihlášený uživatel

#421 SROVNÁNÍ LŽI A FAKTA

2015-09-30 19:25

FAKTA!!!

Letadla provedla útok na čtvrť Hamá. Internetové video ukazuje první letecké údery na pozice Islámského státu v Sýrii. Celá akce začala na letecké základně v Latakii. Ruské Suchoj Su-24 udeřily v Hamá, které se nachází 213 kilometrů severně od Damašku.

VICE-Video: Rusko zahájilo nálety na IS

 

LŽI MEDIALNÍ MASÁŽ

VICE-LŽI NOVINKY.CZ


Nepřihlášený uživatel

#422 CO ČT VAM UTAJILA

2015-10-01 14:22

Projev Vladimira Putina na 70. zasedání Valného shromáždění OSN (28-09-2015) s českými titulky

Vzhledem k tomu, že česká mainstreamová média v čele s Českou televizí zcela ignorovala projev Vladimira Putina na Valném shromáždění OSN, přináší redakce AE News našim čtenářům video záznam s českými titulky, o které se postarala Irena Aneri, která překládá i videa Valerije Pjakina. Za překlad tohoto Putinova projevu jí velice děkujeme!

VICE-Projev Vladimira Putina na 70. zasedání Valného shromáždění OSN (28-09-2015) s českými titulky


Nepřihlášený uživatel

#423

2015-10-01 17:01

Obchodní centra v USA jsou v tichosti přestavována na detenční tábory. Příprava na ekonomický kolaps země nebo násilnou implementaci NWO v USA?

Ačkoliv se zdá, že největší problém pro naše okolí je přistěhovalecká vlna, stále se snažíme sledovat některé zvláštnosti v USA a hledáme mezi nimi možné souvislosti. V minulém pozorování jsme se věnovali novému urbanistickému plánu America 2050 [1], který má za cíl vybudování obrovských aglomerací, a tím de facto přesun obyvatel z amerického venkova do měst, a opírají se  o fakta ze společnosti Deagel, která předpovídá snížení obyvatel z 316 miliónů na 69 miliónů, tedy o více než 70%. Tato předpověď je samozřejmě děsivá a nakolik tomuto údaji lze věřit nebo ne, je na každém z nás. Na druhou stranu to vypadá, že Deagel své předpovědi vydává ze solidního titulu. Deagel totiž spadá pod CIA a je světovým dealerem zbraní a vojenské inteligence. A kromě toho vydává světové odhady vývoje populace v jednotlivých státech pro následující dekády. Je to zajímavé a trochu děsivé spojení.

VICE TU-Obchodní centra v USA jsou v tichosti přestavována na detenční tábory. Příprava na ekonomický kolaps země nebo násilnou implementaci NWO v USA?


Nepřihlášený uživatel

#424

2015-10-02 14:52

Putin: „Informace o civilních obětech v Sýrii vznikly před ruskými nálety.“ Ruské MO podrobně vysvětluje útok – video. Mrtvých civilistů už je přes 65 – jak se vyrábějí falešná videa

Okamžitě po zahájení ruských leteckých útoků v Sýrii se objevily informace, že Rusko neútočí na základny ISIL, ale na místa, kde žijí civilisté. Okamžitě po zahájení přišla informace o přesném počtu obětí – mrtvých je 26 a jsou mezi nimi i děti. Nevídané, jak ve válkou zmítané zemi, kde už se neví, kdo bojuje s kým, kde na vlastní pěst provádějí letecké útoky Spojené státy a Francie a kde je umírání běžnou záležitostí, se najednou přesně vědělo, že ruský útok způsobil smrt 26-ti civilistů.

Rusko bylo a dosud je touto informací šokováno a nic na tom nemění ani skutečnost, že OSN důvěryhodnost této informace okamžitě vyloučila sdělením, že jejím zdrojem jsou pouze média a nevládní organizace. Vzápětí i Pentagon potvrdil, že informace je nepravdivá.

VICE-Putin: „Informace o civilních obětech v Sýrii vznikly před ruskými nálety.“ Ruské MO podrobně vysvětluje útok – video. Mrtvých civilistů už je přes 65 – jak se vyrábějí falešná videa


Nepřihlášený uživatel

#425

2015-10-02 14:56

iDnes.cz šíří podvržené fotografie, aby očernil syrskou vládu Bašára Assada a zdiskreditoval ruskou intervenci v Sýrii! Ale jednání Johna McCaina s dnešními předáky Islámského státu mainstreamu nevadí?

Nestává se příliš často, aby se Babišův server iDnes.cz pouštěl na tenký led průhledných dezinformací a hoaxů na vlastní pěst, protože tuto práci přenechává obvykle zpravodajským agenturám Velké trojky (AP, AFP a Reuters), které ty hoaxy napíší samy a mnohem lépe. Nelze si ale nevšimnout obrovské paniky, která zavládla v mainstreamových západních médiích poté, co Rusko začalo dělat v Sýrii pořádek a rozhodlo se bombardovat základny amerických poradců v Sýrii. Operace Islámského státu a konkurenční organizace Al-Nusrá (křídlo Al-Kajdy) jsou totiž koordinovány americkými poradci přímo na místě samotném.

Jde o americké občany arabského původu, kteří se narodili v USA a byli naverbování americkou zpravodajskou službou CIA pro koordinaci a kontakt s „assety“ přímo na území Sýrie. Tito koordinátoři pod krytím ovlivňují vojenské operace teroristických skupin a zajišťují jejich bezpečné přesuny před plánovanými americkými nálety. Rusko však tomuto učinilo přítrž svým vstupem do konfliktu a američtí operátoři již nejsou v Sýrii v bezpečí. CIA rovněž poskytuje syrským teroristům výcvik , a to v Kataru a v Saúdské Arábii. Rusko totiž nerozlišuje, na rozdíl od západu a USA, mezi Islámským státem a tzv. umírněnou opozicí, do které USA počítají už dokonce i frontu Al-Nusrá, která před 10 lety, ještě pod vedením Al-Kajdy v Iráku, podřezávala americké vojáky a civilní kontraktory.

 VICE-iDnes.cz šíří podvržené fotografie, aby očernil syrskou vládu Bašára Assada a zdiskreditoval ruskou intervenci v Sýrii! Ale jednání Johna McCaina s dnešními předáky Islámského státu mainstreamu nevadí?