Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

mi88ki

/ #1332

2015-09-23 14:25

Jen tak pro zajímavost, co jsou v EU za parchanty.

Do našeho společného domu budeme instalovat nové výtahy. Pokud chceme dotace z EU, musíme si vzít úvěr, jinak řečeno zaplatíš z uspořených peněz všech vlastníků, dostaneš hnědáka.  Peníze z EU se tedy nenápadně přesměrují prostřednictvím dotací do kapes bankéřů. Dělají z nás idioty.

A kdyby to bylo jediné. Museli jsem si taky nainstalovat měřáky topení, jinak hrozba pokuty. Co jim je sakra potom, jak se dohodneme, že budeme hradit společné topné, když jsou ty byty naše a ještě nám vyhrožují pokutou, pokud tak neučíme? To už je vrchol arogance moci, ale přesto to jsou drobnosti, proti tomu co se děje nyní.

S podporou a defacto pozváním nekonečné vlny nelegálních islámských poběračů nadstandartních soc. dávek, překročili poslední hranici. Živit je ze svých daní odmítám, zvláště když např. sám nemám nárok na hrazení ani prvních tří dní nemocenské, přestože měsíčně odvádím na pojistném tisíce. Ale na nějaké cizince peníze k dispozici jsou ? To nestačí, že musím platit našim černo-pdelníkům výpalné, přestože jsem jim nikdy nic nevzal? Na naše děti se sbírají víčka a je budeme živit z našich daní a bez keců a odmluv ? 

Někde jsem četl, a nevím jestli to je přesná pravda, že "kapesné" v Německu pro nové imigranty se pohybují okolo 300 éček na osobu a měsíc a 200 éček na dítě. Takže v lepším případě čtyř-členná rodina cca. 1000 éček kapesného. To máme 27.000 kč kapesného při pokrytí veškerých ostatních nákladů státem. To bych taky bral, protože mě na konci měsíce většinou zbyde leda tak na bublyfuk a to zase tak málo v provnání s průměrem neberu. I kdybych to hodně podcenil, tak kompletní náklady na jednu osobu budou min. 15 litrů/měsíc, tj. pět a půl milirady kaček na rok, při 30.000 "osob". A to nepochybuji, kolik bezziskovek se ještě přiživý a "borci" typu Bakala už si chystají pytle na prachy. Kolik, že to chtěli na vládě ušetřit pro snížené či zrušené porodné, dvě miliardy? A tady klidně a bez řeči vyhodí určitě víc jak pět, protože poslouchat živitele se musí.

A to ještě není to nejhorší co na nás teprve čeká. Dokážete si představit až nás za pár let přemnoží, myšleno celo evropsky, protože narozdíl od nás, se o ně a jejich potomky se z euro pytle štědře postará, takže se mohou, na rozdíl od nás, množit jak králíci ? Stačí se podívat na naše hnědočechy. Zatímco já bohužel musím hodně přemýšlet, jestli si mohu dovolit ještě druhé dítě, což bych hrozně chtěl, ale jsem rád, když zaplatím hypotéku a náklady na tu naší králíkárnu a zbyde něco na normální život, abychom nemuseli jen koukat z okna, tak hnědočeši si z dávek platí klidně pronájmy nových rodinných domů a jediný co dělali a dělají, je jejich vlastní reprodukce.

Naštěstí i oni sami dobře vědí, že není dobré zabíjet krávu, když ještě dává hodně mléka, ale pochybuji, že to těm novým vysvětlíte, protože pro ty jsme jen banda bezvěrců, což je pro ně méně než pes. Takže až zakoření, tak nemůžeme očekávat slitování. V zemích, kde už jich je hodně, tam už si neberou servítky. V Belgii už bez obav vyhrožují původním obyvatelům, že jestli se jim to nelíbí, tak je někdo nedrží. 

A to nejhorší je, že místo, abychom se tomu nějak bránili, tak Evropu "dobrovolně" vydáme, protože lidi, kteří nás "zastupují" plní rozkazy jiných. Oni jsou přece dobře ekonomicky zajištění a určitě mají záložní plán, nejspíš někde na Miami.

Lidi, začíná jít do tuhého. EU nás už odepsala, tak jim nedělejme jen užitečné idioty. Budeme nuceni převzít rozhodnutí jak dál, na své bedra, ti co o nás zastupují, nás už hodili přes palubu.

Muselo to ze mně ven :D