Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #388

2015-09-22 19:03

Čeští politici hořce pocítili důsledky podpisu Lisabonu. Česko bylo v EU přehlasováno, republika bude muset přijmout uprchlíky i proti své vůli!

Netrvalo dlouho a je to tady. To, před čím varoval Václav Klaus jako ex-prezident, za co mu čeští politici zleva i zprava nadávali, že s podpisem Lisabonské smlouvy otálí, za co mu hrozila dokonce ústavní žaloba pro vlastizradu, tak to všechno se teď jako bumerang obrátilo a dopadlo na hlavu všech těchto politiků. Je to tady, přišlo to náhle, ale kdo si myslel, že sluníčkové jednomyslné hlasování v EU bude fungovat věčně, ten teď vystřízlivěl.

Co se vlastně stalo? Ministři vnitra členských zemí EU hlasovali o kvótách, a ty byly schváleny [1]. Zároveň dnes asi došlo k rozpadu Višegrádu, protože nakonec proti přijetí kvót na uprchlíky hlasovaly jen 3 země, Česko, Slovensko a Maďarsko, protože Poláci na poslední chvíli obrátili a V4 skupinu podrazili a zradili. Polsko, jakožto největší post-komunistická země, má velký vliv a dopad na rozhodování uvnitř EU. Když Polsko zradilo, malými zeměmi V3 se už nikdo nezabýval.

VICE TU-Čeští politici hořce pocítili důsledky podpisu Lisabonu. Česko bylo v EU přehlasováno, republika bude muset přijmout uprchlíky i proti své vůli!