Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie

Nekorektně

/ #381 Saudský princ přislíbil 32 miliard dolarů do islamizace USA

2015-09-21 12:29

    Saudský princ Alwaleed bin Talal přislíbil investovat 32 miliard dolarů do islamizace Ameriky. Saudové již do islamizace Ameriky investovali miliardy. Doposud financovali výstavbu 80% mešit v Americe, sponzorují většinu islámských skupin snažících se implementovat do americké společnosti islámské právo šaría.  

    Alwaleed  říká, že jeho nadace se bude podobat nadaci Billa a Melindy Gates. Má to jeden háček. Jeho dobročinná práce bude podporovat pochopení mezi americkou kulturou a islámem, což znamená propagaci saudské verze islámu a cenzuru jakékoli kritiky islámu.

    Publikované zprávy a knihy už ukazují, že Alwaleed přislíbil miliony radikálním muslimským skupinám napojených na Muslim Brotherhood, které mají tajný plán islamizace Ameriky včetně a zavedení islámského práva šária. Tyto džihádistiské skupiny se nyní mohou spolehnout na téměř nevyčerpatelné sumy peněz.

    Alwaleed má rozsáhlé vazby na Muslim Brotherhood, například Tariq Al-Suwaidan, obecně známý jako lídr Muslim Brotherhood v Kuvajtu, je  ředitelem jeho islámské naboženské radiostanice Al Risala.

    Alwaleed se objevil v tisku v souvislosti s událostmi 9/11, kdy daroval 10 milionů fondu World Trade Center, aby si následně nechal tyto peníze od tehdejšího starosty New Yorku Rudy Giulianiho vrátit. Poté, co daroval peníze, vydal tiskové prohlášení, ve kterém vinní USA z toho, že jsou příčinnou teroristiského útoku, neboť podporují Izrael a palestinští bratři jsou zabíjeni Izraelci.

    Podle Clarion Project, následující rok věnoval neuvěřitelných 27 milionů televiznímu pořadu, který podporoval násilné palestinské povstalce proti Izraeli.

     V roce 2002 daroval 500 000 dolarů washingtonské radě zabývající se islamsko-americkými vztahy  (Council on American-Islamic Relations), o které fererální úřady ví, že je napojena Muslim Brotherhood a Hamas.

    Navíc v roce 2005 utratil 40 milionů dolarů za účelem rozšíření islámských studií islámu na amerických univerzitách – 20 milionů pro Harvard, 20 milionů pro Georgetown Univerzitu.

    Navzdory podlézavému tónů medií, Alwaleedovi dobročinné sliby nejsou  vůbec důvod k oslavě, ale k polpachu. Jeho miliony budou financovat islámské nátlakové skupiny,  jejichž smyslem existence je nutit civilizovaný západ, aby umožnil no-go zóny, šaría soudy a zákony o rouhání.