PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Jan Kubalcik

/ #177 Re: Re:

2015-09-17 22:12

#158: gorwynt - Re:  

Dobry den.

Exponujete nesporne velmi zajimavou otazku - tedy souvislost vyspelosti dane zeme (at uz onou vyspelosti minime cokoli...) s tim, zda je v teto zemi umozneno homosexualnim parum adoptovat deti. Dovolim si Vam nabidnout dva pohledy:

1. Muzeme se na celou vec podivat i historicky... napr. v Anglii se (priblizne) behem XIX. stoleti zctyrnasobil pocet obyvatel a taktez se 4x zvysilo bohatnstvi na hlavu - celkove se tedy zvysilo anglicke bohatstvi v dane dobe 16x (viz M. Novak: Duch demokratickeho kapitalismu), coz odpovida rocnimu rustu ve vysi vice nez 2.8% - kazdy rok, 100 let... to jde, ne? V Anglii v te dobe nebylo umozneno homosexualnim parum adoptovat deti... jak jen bez teto vymozenosti tohoto rozvoje dosahli? Schvalne se podivejte na cisla hospodarskeho rusku UK od roku 2002 (od toho roku je ve Spojenem kralovstvi umozneno homosexualnim parum adoptovat deti). Hodnota 2.8% je prekonana jen zridka...

2. Pro Vase tvrzeni by to chtelo nejaka data. Vy je ale nemate. Napr. by se take dalo tvrdit, ze ty zeme jsou vyspelejsi (at uz onou vyspelosti minime cokoli...), ktere maji vetsi zastoupeni zen v zakonodarnych sborech (nekteri lide by toho u nas radi dosahli prostrednictvim tzv. kvot). Tuto zalezitost je nahodou podchycena a dovolim si zde tento text nabidnout, aby bylo jasnejsi, co mam na mysli.

S pratelskym pozdravem

Jan Kubalcik