Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #363

2015-09-16 19:26

Video: Maďarská policie vstoupila do války s uprchlíky! Na hranicích se Srbskem je válečný stav, policie dostala ostrou munici!

Maďarsko se zmítá pod náporem uprchlíků, země včera vyhlásila na svém území výjimečný stav a to, co probíhá v současné chvíli na hraničním přechodu Horgoš-Röszke mezi Maďarskem a Srbskem, to je jedním slovem válečný stav. Policie nasadila slzný plyn proti arabským výrostkům, kteří prolomili plot a dav se chce dostat přes kordon policistů. Uprchlíci se rozhodli dostat do Schengenu násilím za každou cenu a Maďarsko v zoufalství se připravuje na násilný průnik uprchlíků do země. Pro takový případ mají policisté již od včera, kdy byl v Maďarsku vyhlášen výjimečný stav, ve své výbavě celkem 4 zásobníky s 9mm municí po 12 nábojích a jednu pistoli. Otázkou je, zda-li se policisté odhodlají zbraně použít, protože to by znamenalo obrat v politice přístupu k utečencům o 180 stupňů a Orbánova vláda by to zřejmě neustála.

VICE TU-Video: Maďarská policie vstoupila do války s uprchlíky! Na hranicích se Srbskem je válečný stav, policie dostala ostrou munici!