Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #344 DULEZITÉ USA DODAVA ZBRANE UPRCHLIKUM

2015-09-11 09:34

Řecko zadrželo loď s humanitární pomocí pro uprchlíky v Evropě. Uvnitř bylo 5000 brokovnic a půl milionu amerických nábojů!

Už je to tady? Za uprchlíky do Evropy následuje hned po nich i jejich nádobíčko? Řecká pobřežní stráž zadržela před několika dny loď se syrskou a egyptskou posádkou plující pod bolívijskou vlajkou, která obsah nákladu své lodi deklarovala jako humanitární pomoc pro uprchlíky, což bylo v rozporu s dokumentací nákladu, která uváděla nábytek a stavební materiál, což není typické pro humanitární pomoc. Celníci tak pojali podezření a při kontrole kontejnerů se nestačili divit. Našli v nich kromě nábytku a stavebního materiálu i 5,000 brokovnic policejního a military typu různých verzí s dlouhou, ale i se zkrácenou hlavní (tzv. karabiny, zřejmě americké Remington Anti-Riot a Military verze, ale takhle z videa to nelze přesně určit), dále půl milionu 9mm nábojů americké značky Yavex a další neupřesněný kontraband [1].

VICE TU-Řecko zadrželo loď s humanitární pomocí pro uprchlíky v Evropě. Uvnitř bylo 5000 brokovnic a půl milionu amerických nábojů!