Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #310

2015-08-30 09:32

Video: „Tomio Okamura – Šokující zjištění o migrantech v táborech v České republice!“ Plus video: „Pravá tvář islámu“

Dnes mám pro Vás absolutně šokující informace o ilegálních imigrantech v ČR, které ještě nebyly zveřejněny. Poslechněte si video nebo si přečtěte článek až do konce. A prosím sdílejte všem vašim přátelům nebo zkopírujte do mailu a rozpošlete, ať se všichni dozví, jaká je realita. Tento týden jsem totiž navštívil zařízení pro ilegální imigranty ve Vyšních Lhotách u Frýdku- Místku a vedení tábora mi sdělilo, že jsem prvním politikem, který se odvážil v rámci tábora vstoupit až úplně dovnitř přímo mezi ilegální imigranty, kterých mě na místě přímo obklopilo téměř dvě stě.

Ani nikdo z vlády tam nebyl, ani žádný vládní poslanec. Oddělovalo mne od nich na vzdálenost několik desítek centimetrů pouze několik policistů, za což velmi děkuji, jelikož jsem byl policisty předem upozorněn, že mi hrozí násilí, okradení či nákaza infekční chorobou (ANO, ČTETE DOBŘE!). A že v případě, že by se na mně vrhli, což prý může nastat, tak by mě neměli šanci proti přesile ubránit. Musel jsem dokonce předem podepsat potvrzení, že tam mezi ně jdu jen na vlastní odpovědnost a na vlastní nebezpečí. A já se ptám, tak kde jsou ti mírumilovní imigranti, kterým jde o život, jak nám pořád lže tato vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL, jak nám lžou média a různí pánové Halíci, Schwarzenbergové či pracovníci různých v uvozovkách neziskových organizací parazitující na penězích z Evropské unie?

VICE TU-Video: „Tomio Okamura – Šokující zjištění o migrantech v táborech v České republice!“ Plus video: „Pravá tvář islámu“