Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

#301

2015-08-23 20:02

Prouprchlická propaganda v médiích se nám snaží vnutit za každou cenu soucit s běženci a tak hraje na naše city se zuboženými rodinami, dojemnými příběhy, fotkami smutných očí dětiček, apely na lidskost, abychom jich pobrali co nejvíc, ale když vidím, co tito lidi deně provádí – vzpoury v azyláčích, výhružky rodilým Evropanům, násilnosti, nepokoje, znásilnění, vzbuzuje to ve mě spíš odpor. Jasně že v očích prohnilýho mainstreamu a mnohých potrefených „celebrit“ jsem hned odporným rasistou, náckem, xenofobem, od nějž by pes kůrku nevzal. To jen proto, že uvažuju hlavou a nenechám si nabulíkovat kdeco a zmanipulovat se doktrínou falešný humanity. Jsme ve svobodný zemi, tak nám nemá co probruselská klika pár darmožroutů z kaváren diktovat, co máme a co ne a přikazovat nám řezat si větěv pod vlastníma nohama. Zdravě uvažující člověk se v téhle době prostě musí bránit!!!


Nepřihlášený uživatel

#302

2015-08-24 17:26

Kdysi jsem rekla. ze kdyby lidi videli recky kapitalismus a ne Nemecky ----nikdy by kapitalismus nechteli,
Ted rikam, ze kdyby lidi prijeli do Recka seznamit se s imigranty a videli by zbliska jejich navyky, jejich mysleni a chovani .... nikdy by nechteli vstoupit do EU. Meli by ale prijet nikoliv jako turiste. kteri jsou tu vitani. A ti tzv. akademici by se vratili min. plnou gati.... strachu..... mozna i nenavisti.

Nepřihlášený uživatel

#303

2015-08-24 20:05

Pokuď má někdo tzv. solidaritu s uprchlíky přijeďte se prosím podívat do Hamburku. Na Hauptbahnhofu je černo jak v tunelu, první den jsem jel na kole a měl na nasiči umístěnou tašku. Když jsem čekal na chodníku na zelenou jedna africká nepřízpůsobivá mě obcházela a začala žahat po zipu, aby se mohla vyrovnat soc. rozdíl. Samozřejmě jsem zbystřil a hned se podíval co se děje zamnou a negřice dělala jako by se nic nestalo. Když vidím černej rypák v momentě mám žíly plný adrenalinu. Docela je mi líto zdejších rodičů, osobně bych se bál pustit dítě ven bez 2 ozbrojených bodyguardů.

Waka waka zdar! (sakra vždyď to znamena v překladu Heil!)

Nepřihlášený uživatel

#304

2015-08-25 12:36

Dvaadvacetiletý občan Maroka podezřelý ze spoluúčasti na teroristickém činu v Tunisu byl v úterý večer zatčen v italském městečku Gaggin u Milána. Na muže jménem Abdul Madžíd Tuíl byl v Tunisu vydaný zatykač - je obviněný z úkladné vraždy, z ohrožení vnitřní bezpečnosti země a z příslušnosti k teroristické organizaci. Madžíd má být posledním ze tří útočníků, kteří stříleli v tuniském Národním muzeu. Útok si vyžádal 22 obětí. Jeho dva společníci byli zastřeleni policií krátce po útoku. K teroristickému činu se následně přihlásila organizace Islámský stát. Madžíd do Itálie připlul jako uprchlík. Policie oznámila jeho zatčení na tiskové konferenci v Miláně.

Obviněný Abdul Madžíd připlul v únoru do Porot Empedocle na Sicílii, kde byl zaregistrován jako uprchlík. Povolení k pobytu nedostal a pravděpodobně se vrátil za účelem provedení útoku v tuniském Národním muzeu zpět do Tunisu, načež se po útoku nepozorovaně vrátil zpět do Itálie. Brzy by měl být vydán do Tunisu.


Nepřihlášený uživatel

#305 Teorie zániku civilizací: Migrace uprchlíků je jenom kamínkem v mozaice!

2015-08-25 16:59

Teorie zániku civilizací: Migrace uprchlíků je jenom kamínkem v mozaice!

V poslední době se nám do redakce AE News scházejí dotazy a otázky v souvislosti s uprchlickou krizí. Dotazy jsou vesměs podobné a čtenáři se nejvíce zajímají o to, jak tuto vlnu uprchlíků zastavit, kdo za touto situací stojí, kdo z ní profituje, co má být cílem islamizace Evropy, proč proti tomu EU a potažmo česká vláda nic nedělá. Z těchto dotazů je patrné, že většina čtenářů chápe proces imigrace jako „chybu v systému“ nebo „problém“, ale nikoliv jako součást vzorce procesu řízení v Evropě. V tomto článku se pokusím trochu zeširoka objasnit jednu z teorií, která popisuje procesy, které předchází tzv. pádům a zánikům civilizací.

Společenský vývoj uvnitř každé civilizace se opírá o několik nosných pilířů, které když jsou narušeny, vedou neodvratně ke kolapsu společenského systému a civilizace jako takové. Abychom pochopili problém tzv. „uprchlické krize“, musíme si nejprve objasnit, co je to civilizace a jak funguje. 

VICE TU-Teorie zániku civilizací: Migrace uprchlíků je jenom kamínkem v mozaice!


Nepřihlášený uživatel

#306

2015-08-26 10:14

Zapojit NATO a leteckým mostem převážet uprchlíky do Pentagonu. Tam se mohou "poklonit" těm zločincům, co je vyhnali z domovů !!


Nepřihlášený uživatel

#307

2015-08-26 17:52

Kolik má petice k dnešnímu dni podpisů ?

Nepřihlášený uživatel

#308

2015-08-27 11:07

Nevím, proč bychom měli brát ohled na imigranty, kteří ho neberou na nás samotné. Proč zde hostit někoho, kdo naší pohostinosti pouze zneužívá. Proč se přizpůsobovat na vlastním území cizincům, kteří se tu jako hosté přizpůsobovat nehodlají? To je přece blbost. Srát si do vlastního hnízda umí jenom Evropa. A národy, které jsou toho schopny, si nezaslouží přežít. Život, ať se na něj díváme z pohledu jedince nebo jakékoli skupiny, je boj, a Evropa dělá pravý opak, pachá svou sebevraždu!


Nepřihlášený uživatel

#309

2015-08-27 12:39

Místní organizace Národní demokracie v Českých Budějovicích spolu s místními organizacemi Národních socialistů Jihočeského regionu svolávají a organizují „Tábor lidu v Českých Budějovicích”. Akce proběhne ve čtvrtek 27. srpna 2015 od 16:30 hodin na náměstí Náměstí Přemysla Otakara II. Účast dalších občanských skupin je vítána!

Jménem všech státotvorně orientovaných politických stran, hnutí a spolků České republiky, srdečně zveme všechny občany Českých Budějovic a okolních obcí k účasti! Vezměte své rodiny, přátele a známé a přijďte nebo přijeďte na českobudějovické náměstí Přemysla Otakara II.! Podpořte správnou věc! Odmítněme probíhající vetřeleckou invazi, vyjádřeme svou vůli vystoupit z tyranské Evropské unie a svou touhu znovu žít ve skutečně svobodném a svrchovaném českém státě!
!


Nepřihlášený uživatel

#310

2015-08-30 09:32

Video: „Tomio Okamura – Šokující zjištění o migrantech v táborech v České republice!“ Plus video: „Pravá tvář islámu“

Dnes mám pro Vás absolutně šokující informace o ilegálních imigrantech v ČR, které ještě nebyly zveřejněny. Poslechněte si video nebo si přečtěte článek až do konce. A prosím sdílejte všem vašim přátelům nebo zkopírujte do mailu a rozpošlete, ať se všichni dozví, jaká je realita. Tento týden jsem totiž navštívil zařízení pro ilegální imigranty ve Vyšních Lhotách u Frýdku- Místku a vedení tábora mi sdělilo, že jsem prvním politikem, který se odvážil v rámci tábora vstoupit až úplně dovnitř přímo mezi ilegální imigranty, kterých mě na místě přímo obklopilo téměř dvě stě.

Ani nikdo z vlády tam nebyl, ani žádný vládní poslanec. Oddělovalo mne od nich na vzdálenost několik desítek centimetrů pouze několik policistů, za což velmi děkuji, jelikož jsem byl policisty předem upozorněn, že mi hrozí násilí, okradení či nákaza infekční chorobou (ANO, ČTETE DOBŘE!). A že v případě, že by se na mně vrhli, což prý může nastat, tak by mě neměli šanci proti přesile ubránit. Musel jsem dokonce předem podepsat potvrzení, že tam mezi ně jdu jen na vlastní odpovědnost a na vlastní nebezpečí. A já se ptám, tak kde jsou ti mírumilovní imigranti, kterým jde o život, jak nám pořád lže tato vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL, jak nám lžou média a různí pánové Halíci, Schwarzenbergové či pracovníci různých v uvozovkách neziskových organizací parazitující na penězích z Evropské unie?

VICE TU-Video: „Tomio Okamura – Šokující zjištění o migrantech v táborech v České republice!“ Plus video: „Pravá tvář islámu“


Nepřihlášený uživatel

#311

2015-08-30 15:08


Nepřihlášený uživatel

#312 3. tábor lidu - DEMONSTRACE PROTI ISLÁMU! ZA VYSTOUPENÍ Z EU!

2015-08-30 15:17


Nepřihlášený uživatel

#313 Kritizování islámu bude v EU již brzy trestným činem

2015-08-31 12:01

Kritizování islámu a homosexuálního způsobu života se již brzy stane trestným činem v rámci Evropské unie. Ač se nám to nyní může zdát nepředstavitelné, bude tomu skutečně tak. Aktuálně už totiž chybí pouze formální krok švédského předsednictví. To bude o tomto anti-diskriminačním zákonu jednat v listopadu a dle všeho je už vše připraveno k tomu, aby byl návrh odsouhlasen. Počátky tohoto zákona sahají do Evropského parlamentu, kde byl 2. dubna tohoto roku odsouhlasen poměrem 363 ku 226 hlasů. Celé toto usnesení Evropské Unie, jež zcela zásadním zúůsobem zablokuje svobodu slova, se navíc těší i zcela mimořádnému nezájmu všech hlavních médií, což způsobuje, že se o něm většina občanů vůbec nedozví. Minimálně do té doby, než vstoupí v platnost...

Jediné organizace, jež se proti zákonu snaží bojovat, jsou evropské křesťanské církve, je však zřejmé, že jejich boj je předem prohraný. Občané všech zemí Evropské Unie se tak mohou těšit na drastické omezení svobody slova. Jakékoliv kritizování islámu, pouhé negativní vyjádření se o něm se stane protiprávním a libovolný muslim Vás za to bude moci zažalovat. Základní stavební kámen evropské civilizace, racionální kritická diskuse, se tak velmi pravděpodobně stane minulostí.

Zákon jde však ještě mnohem dál. Nejen že se o islámu nebudete moci negativně vyjadřovat písemně či ústně, zákon počítá i s jakýmsi vytvářením negativního prostředí. To v praxi znamená, že pokud bude mít nějaký muslim pocit, že vůči němu (respektive vůči islámu) vytváříte negativní atmosféru (ať už kdekoliv), má právo Vás zažalovat. Stejně tak v případě, že se někomu bude Vaše chování zdát urážlivé vůči islámu. Gól celé věci spočívá v tom, že onen muslim nebude nic z toho muset dokazovat. Naopak, budete to Vy, kdo bude muset dokázat, že jste nic takového neprovedli!

Záměrem tohoto článku není upozornit, do jak absurdních dimenzí se může tento zákon dostat například co se týče kritizování práva Šária apod., nýbrž upozornit na jeho souvislost s Lisabonskou smlouvou. Tento legislativní paskvil, schválený v Evropském parlamentu, začne platit napříč celou Evropskou unií v momentě, kdy začne platit Lisabonská smlouva. Respektive ještě jinak řečeno, v momentě, kdy Lisabon vstoupí v platnost, bude nám tento zákon prostě a jednoduše Bruselem vnucen a my jakožto Česká republika s tím nebudeme moci vůbec nic dělat.

20 let po pádu komunismu tak zcela aktuálně hrozí, že bude svoboda slova osekána o některé své části. Ostatně, nepřipadá Vám to povědomé? Nevidíte v tom něco společného? Kritizovat v nacistickém Německu vládnoucí ideologii se trestalo smrtí. Kritizovat před rokem 1989 komunismus se u nás trestalo různě, od trestu smrti, po zamezení studovat na školách, vyloučení ze společnosti atd. A jen někdo, kdo vůbec nesleduje dění v západní Evropě a nenosí brýle barvy multikulturně-naivní, může nevidět, jakým způsobem postupuje islamizace Evropy. Legislativa na ruku islamismu je vytvářena už dnes. Stejně jako u nacismu a komunismu, kritizování islámské ideologie bude postaveno mimo zákon taktéž, hned na úvod. A až bude za pár desítek let Evropa islámská, budou mít muslimové o něco méně práce s vytvářením nových zákonů.

Na závěr tohoto článku tu pak mám něco pro každého, kdo mě bude chtít obvinit ze všech možných "nehezkých vlastností". Podívejme se, co o islámu pravil velký demokrat a bojovník za svobodu, Sir Winston Churchill:

„Jak hrozné jsou kletby, které mohamedánství ukládá svým přívržencům! Kromě fanatické posedlosti, která je u člověka stejně nebezpečná jako vzteklina u psa, je zde strašná fatalistická pasivita. Účinky jsou zjevné v mnoha zemích. Neuvážené zvyky, zastaralé zemědělské systémy, liknavé způsoby obchodování a nejistota majetku existují všude tam, kde vládnou či žijí následovníci Proroka. Zkažený senzualizmus zbavuje tento život jeho slušnosti a kultivovanosti, vedle jeho důstojnosti a posvátnosti. Skutečnost, že podle Mohammedova zákona musí každá žena patřit nějakému muži jako jeho absolutní vlastnictví – jako dítě, žena nebo konkubína – brání konečnému zrušení otroctví, dokud islámská víra nepřestane mít takovou moc mezi lidmi.

Jednotliví muslimové mohou mít úžasné vlastnosti – ale vliv jejich náboženství ochromuje společenský rozvoj těch, kteří jej následují. Na světě neexistuje větší zpátečnická síla vedoucí k úpadku. Mohamedánství ani v nejmenším neskomírá, je militantní a obrací na svou víru další stoupence. Již se rozšířilo ve střední Africe, na každém kroku povstávají nebojácní bojovníci; a nebýt toho, že křesťanství je chráněno silnými pažemi vědy, vědy, proti níž marně bojovalo, civilizace moderní Evropy by mohla padnout, jako padla civilizace starověkého Říma."

Sir Winston Churchill. (The River War, first edition, Vol. II, str. 248-50, London: Longmans, Green & Co., 1899)


Nepřihlášený uživatel

#314

2015-08-31 18:10

hlasuji proti přibyrání uprchlíkum a umísˇtovaní do čr

Nepřihlášený uživatel

#315

2015-09-01 09:24

Jsem proti uprchlíkům z muslimských destinací, neboď tito jsou agresivní, nebezpeční, xenofobní vůči nám nemuslimům, neakceptují základní demokratické standardy a jsou to středověcí tmáři a klerofašisti!


Nepřihlášený uživatel

#316 Re:

2015-09-01 11:55

#308: -  

 Souhlas!Od pradávna a je to snad vrozeno každému tvoru,nejen člověku,si každý brání své teritorium..tedy já nevím ale je to přirozené.Naopak,nepřirozené je to,co se teď,děje..když vlezu lvům do doupěte,jak asi dopadnu?To že se lidé brání vetřelcům a že to připomíná invazi,to je něco špatného?Opravdu se lidé mají vydat na milost a nemilost směsce národů,které sem jdou jako by tu byli odjakživa a i se tak chovají?To jako od nás žádá kdo vlatně???Kdo na to má právo???Kdo si tohle bere na triko?A nebo jsme vydáni na pospas lidem,kteří jsou nemocní?Jak to pochopit a porozumět?Ona to jaksi ani nejde pochopit,je to noční můra,je to zlý sen.


Nepřihlášený uživatel

#317 Tábor lidu v Plzni

2015-09-01 20:13

Demonstrace proti imigraci, za okamžité vystoupení ČR z EU a za svrchovaný český stát!

Místní organizace Národní demokracie v Plzni spolu s místní organizací DSSS svolává a organizuje „Tábor lidu v Plzni”. Akce proběhne v sobotu 5. září 2015 v 16:00 hodin na náměstí Republiky u Andělíčka. Akci podporují Vojáci v záloze proti válce plánované velením NATO, rota Čechy západ. Účast dalších občanských skupin je vítána! Akce bude ukončena spanilou jízdou motorkářů kolem náměstí.

Jménem všech státotvorně orientovaných politických stran, hnutí a spolků České republiky, srdečně zveme všechny Plzeňany a občany okolních obcí k účasti! Vezměte své rodiny, přátele a známé a přijďte nebo přijeďte na plzeňské náměstí Republiky! Podpořte správnou věc! Odmítněme probíhající vetřeleckou invazi, vyjádřeme svou vůli vystoupit z tyranské Evropské unie a svou touhu znovu žít ve skutečně svobodném a svrchovaném českém státě!!


Nepřihlášený uživatel

#318 Demonstrace na podporu Viśegrádské 4, proti diktátu EU a imigrační politice Bruselu!

2015-09-02 13:31

V pátek 4.9.2015 před úřadem vlády od 14:30

Přátelé, spolubojovníci, čeká nás narychlo svolaná demonstrace!!!!

V Praze se schází v pátek V4 a je třeba o sobě dát vědět a podpořit jejich jednání ohledně imigrantů naším názorem. V4 se sejde v pátek ve Strakovce.

Svoláváme tedy demo před Úřad vlády již tento pátek 4.9.2015 od 14:30 hod.

Je velice nutné se tam sejít v co největším počtu a dát najevo svůj názor. Je to opravdu nutné!!!! Všichni víme jak se věci řítí dopředu tím nesprávným směrem, musíme to zastavit.

Bez Vás to nedáme!!!!!!

Více informací zde

jj

#319

2015-09-03 09:51

Tady se zminuje plan pro evropsko-stredomorskou unii http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=58276 jejiz agenda je tady: https://en.wikipedia.org/wiki/Union_for_the_Mediterranean#Agenda Obsah je celkem jasny...


Nepřihlášený uživatel

#320 FAKTA O MIGRACI DULEŽITÉ

2015-09-04 16:07

1. Neomezený proud imigrantů za účelem rozpadu usazených národů a zničení jejich kultur

Dle Barnetta nesmí žádný národ bránit přílivu uprchlíků. Speciálně se má dle jeho plánu zdesetinásobit příliv uprchlíků do Evropy. Kvůli rychle stárnoucímu obyvatelstvu si nemůže Evropa dovolit gastarbeitry, nýbrž bude muset následovat USA a otevřít všechna stavidla neomezenému proudu imigrantů. Pravicově orientovaní a imigrační politice nepřátelští politici musí být umlčeni a musí zmizet ze scény. A to rychle. K plotu na hranici Mexika se Barnett jaksi nevyjadřuje.

2. Neomezený tok ropy, plynu a jiných surovin

To znamená, že podle Barnetta v již globalizovaném světě nesmí národy disponovat nerostným bohatstvím. Veškeré zdroje budou privatizovány, internacionalizovány a prodávány se ziskem. Zdá se, že prvním pokusným králíkem a obětí těchto plánů je Řecko. V ekonomické oblasti bude urychlen vznik bilaterálních a regionálních zón volného obchodu. Díky smlouvě NAFTA jsou dnes Kanada a Mexiko svázány těsněji s USA, než kdy byly v 19. století spojeny státy Divokého západu.
My dodáváme: pro Evropu urychlené přijetí smluv TTIP, CETA, TISA, EGA atd.

VICE TU- Thomas P. M. Barnett a jeho americký Mein Kampf2015


Nepřihlášený uživatel

#321 Re: FAKTA O MIGRACI DULEŽITÉ

2015-09-04 17:10

#320: - FAKTA O MIGRACI DULEŽITÉ 

 a proto je prave Cina nejaktivnejsi v tehle privatizaci..? Komuniste jsou zdatni privatizeri, CR je toho dokladem.

rothschilds

#322

2015-09-05 06:21

Kdo za tim stoji? Stali ti sami, uz nekolik set let: http://rusnext.ru/news/1440943210 


Nepřihlášený uživatel

#323 Vážím si pana prezidenta

2015-09-05 08:29

Ing. Miloš Zeman je jediný politik, který nevede pseudohumanistické řeči a od začátku migrační krize v Evropě nazývá věci narozdíl od Sobotky, Zaorálka a spol. otevřeně pravým jménem a nebagatelizuje tuto nanejvýš závažnou situaci pro budoucnost nejen naší republiky, ale celé Evropy.


Nepřihlášený uživatel

#324

2015-09-05 10:12

Kdo je prvním viníkem migrace víme....!
Nebudeme náš stát zamořovat pomalou a plíživou
islamizací a oslabování ekonomiky pro
sociální výhody migrantům.
Souhlas i s peticí p.Klause

Nepřihlášený uživatel

#325

2015-09-05 10:48

Nikdo sem nikoho nezval. Je to nezvladatelný chaos. Všem to přerostlo přes hlavu a na nás voliče v celé EU to dopadne.Celá EU je banda draze zaplacených tupců. Měli by začít tím,že oni sami si každý vezmou domů minimálně 4 migranty.Peníze na to mají a alespoň uvidí co způsobili.