Zákaz veřejné propagace homosexuality

Nekorektně

/ #12 To co se tady děje je hnus, ale pořád na tom nejsme tak zle jako ve zdegenerovaným Švédsku..

2015-08-18 13:57

Švédská školka uspořádala pro děti do 6 let pochod na podporu homosexuálních deviantů

Školka Hagahuset v švédském Göteborgu uspořádala vlastní pochod na podporu homosexuálů. Pochodu se zúčastnilo 120 dětí ve věku do 6 let. Informaci zveřejnil švédský portál Expressen.se.

Perversní výchova dětí ve švédských školkách

Jak dále informuje o této nechutné a odporné perverznosti slovenský web HlavnéSprávy.sk, tak zaměstnanci jmenované školky obhajovali své rozhodnutí vysvětlením, že to udělali z lásky, protože všichni lidé jsou si rovni. Jak může ve Švédsku deviantní perversní hovado pracovat ve školce, když tvrdí takové zvrácenosti? Zneužívají děti ve školách?

Učitelka Sara Ghazi v rozhovoru pro portál Expressen uvedla, že ve školce každý den hovoří o rovnosti mezi lidmi a tom, že nezáleží na sexuální orientaci nebo barvě pleti. Prosazují, že každý má právo na odlišnost, děti v tom zároveň povzbuzují a podporují. Vymývání dětských mozků jako za bolševika: „Lenin byl hodný člověk. Lenin měl děti rád,“ učili se tenkrát děti do šest let v komunistických školkách v Československu, dnes jim perversní prasata vtloukají do hlavy, že je normální jako buzerant či lesba v průvodu souložit na ulici.