Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #260 JE ČAS JEDNAT LIDI

2015-08-06 15:54

Kolik můžete přijmout uprchlíků nad rámec toho, co jste už slíbili? Brusel se znovu dotazuje a žhaví linky, hledá další místa pro uprchlíky. Česko může přijmout až 25,000 uprchlíků do konce roku 2017!

Náš zpravodaj v Bruselu nás právě informoval, že Evropská komise v nejbližších hodinách obešle vybrané členské země EU s dotazem na „navýšení možných kapacit příjmu uprchlíků“ nad rámec dobrovolně přijatých kvót před cca. 3 týdny. Potvrzuje se tak předpoklad naší redakce, že původní rámec 1,300 uprchlíků a následně „dobrovolně“ navýšený vládou ČR na 1,700 běženců, je pouhá salámová metoda ve vztahu k české veřejnosti. Tyto kvóty jsou nedostatečné a budou postupně zvyšovány. Je však trochu absurdní fakt, že k ukrajování islámského salámu dochází tak rychle a čísla se mění a navyšují rychleji, než člověk stíhá obracet listy kalendáře. 

ODKAZ-Kolik můžete přijmout uprchlíků nad rámec toho, co jste už slíbili? Brusel se znovu dotazuje a žhaví linky, hledá další místa pro uprchlíky. Česko může přijmout až 25,000 uprchlíků do konce roku 2017!