Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #157 Páteční krvavá bilance

2015-06-26 21:22

Francouzský islamista uřízl hlavu svému zaměstnavateli

Francouzský islamista zaútočil v pátek na průmyslový závod u Lyonu na jihovýchodě země, kde s dodávkou najel do propanbutanových lahví a způsobil explozi. Předtím zavraždil svého zaměstnavatele, kterému uřízl hlavu a pověsil ji na plot objektu s černými vlajkami Islámského státu (IS). Policie pachatele zadržela. Francouzské úřady hovoří o teroristickém útoku.

Terorista zavraždil na plážích v tuniské Súse 37 lidí, většinou turistů

Pláž u hotelů v tuniském městě Súsa (Sousse) se v pátek stala terčem atentátu, při kterém zemřelo nejméně 37 lidí. Většina mrtvých jsou turisté z Evropy. 36 lidí je zraněných. Atentátník schoval kalašnikov do slunečníku a vypadal jako turista. Jeho řádění trvalo zhruba půl hodiny. Atentátník byl tuniský student, policie ho zastřelila.

Islámský stát zaútočil na mešitu v Kuvajtu, 27 mrtvých Islám

Nejméně 27 obětí si vyžádal páteční útok na šíitskou mešitu imáma Sádika, která leží v rušné čtvrti na východě města Kuvajt. Dalších nejméně 227 lidí bylo zraněno. Bezpečnostní zdroje i svědci potvrdili, že zaútočil sebevražedný atentátník. K útoku se přihlásil Islámský stát.

Tři teroristické útoky v jednom dni a to se pořád najdou tací sluníčkoví dementi, kteří budou tvrdit, že je islám náboženstvím míru a ze strany uprchlíků nám nehrozí vůbec žádné nebezpečí?