Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie

máma JanaK

/ #153 A co naše děti za 30 let?

2015-06-26 16:12

Petici jsem podepsala. Jsem proti přijímání uprchlíků, kteří neuznávají naše zákony, naši víru, kulturu a naši historii.

Když já nebo moje kamarádky jedeme do tzv islámských zemí, tak jsme nuceny dodržovat jejich pravidla, např. chodit zahalené a s mužským doprovodem, nepustili nás na prohlídku některých památek atd. Za vše ( auto, jídlo, atd.) jsme museli zaplatit mnohem víc peněz než jejich místní muži. Už jsem se u nás potkala s jejich lidmi, kteří se absolutně odmítají řídit základními prvky slušného chování, jejich ženy chodí zahalené a s dětmi dělají na veřejnosti nepořádek, a je jim to jedno, protože se nedají identifikovat. Nechtějí dodržovat naše pravidla slušného chování ani zákony.

Ať k nám raději přijímáme uprchlíky z postižených oblastí Ukrajiny, kteří když k nám přijedou, tak pracují, učí se česky a snaží se mezi nás zapadnout. 

Nechci zde nepřizpůsobivé menšiny či většiny, kvůli kterým by to u nás za 30 let vypadalo jako v jejich původních zemích, kde se bydlí za vysokou zdí, žena nesmí bez mužského doprovodu ven z domu či bytu, sem tam vybuchne bomba nebo někoho kamenují, atd.. Chci aby v dospělosti mé dcery a vnuci poznali Česko takové jaké je teď, malá klidná země uprostřed Evropy, kde ženy mohou klidně chodit venku po ulicích, parcích i na výlet do přírody, a nikdo se nebojí a nemusí u sebe nosit zbraně, jak jsem to zažila na cestách v arábii a africe.