Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #100 Pár faktů, které se v médiích příliš často nedoslechneme/nedočteme:

2015-06-16 08:39

- Nedávný masakr v Charlie Hebdo nebyl ani zdaleka první – ani v Evropě, ani ve Francii. Stačí zmínit židovskou školu v Toulouse a židovské muzeum v Bruselu, Londýnské metro, madridský vlak, beslanskou školu, moskevské divadlo či nedávné útoky ve Volgogradu v Rusku, holandského kritika islámu Theo van Gogha, britského vojáka Lee Rigbyho, a mnoho dalších, kteří se stali oběťmi nenávistné islámské ideologie.

- Mnozí si jistě pamatuji nedávné nepokoje muslimských imigrantů ve Francii, kterým padlo za oběť mnoho zapálených aut či vyrabovaných obchodů. Obdobné se odehrávají v Anglii, ve Švédsku a jinde.

- V mnohých městech západní Evropy existují čtvrti, kde vládnou fakticky četné muslimské gangy a do nichž se bojí vstoupit i samotná policie.

- Neintegrovaní muslimští přistěhovalci jsou příčinnou mnohonásobně zvýšené kriminality. Muslimové tvoří 6 % švédské populace. A i přesto je 77 % všech znásilnění spácháno právě touto menšinou.

- Muslimští předáci stále aktivněji prosazují šaríu, tedy islámské náboženské právo, které je symbolem omezování práv žen, tělesných trestů, trestů mrzačením, vražd ze cti, vražd za odpadlictví a takzvaných urážek víry a další podobně primitivní projevy, které odporují Listině základních práv a svobod a které nepatří do naší zeměpisné polohy ani do naší doby. Islámské představy o náboženských pravidelech nadřazených nad světská jsou v přímém rozporu se sekulárními státy Evropy, ohrožují nejen náš způsob života, ale i samotné principy demokracie, plurality, lidských práv a svobod pro všechny své obyvatele.

- Radikální duchovní v západoevropských mešitách hlásají nenávist k tradičním evropským hodnotám a způsobu života, rekrutují bojovníky pro Islámský stát. Co budou dělat ty tisíce bojovníků, až se vrátí vycvičení a zocelení válkou zpět do Evropy?

- Nenávistná kázání v mešitách, špatně zastřené vyhrůžky zástupců evropských muslimů (obojí se děje i u nás, vzpomeňte na nedávnou policejní razii v pražské mešitě, kde se schází, kromě bezúhonných věřících i kriminální živly z Václavského náměstí a profesionální bojovníci z Kavkazu)

- 63letý rakouský důchodce byl zatčen policií za to, že na svém pozemku během sekání trávy nahlas jódloval. Měl totiž konkurenci: na sousedním pozemku stojí islámská mešita, ze které během modlení pouštějí do okolí z reproduktorů na dvoře zpěv muezzina. Kdo má právo se projevovat nahlas? Má právo si nahlas zpívat rakouský důchodce nebo má právo pouštět do okolí nahlas z reproduktorů mešita islámské zpěvy?

- Ředitel školy v severoitalském Bergamu zakázal výstavku vánočních jesliček, aby tradiční symbol křesťanských svátků nediskriminoval žáky vyznávající jiná náboženství. Tyto děti v některých třídách tvoří až polovinu žáků. Škola za to sklidila kritiku rodičů italských dětí i politiků. "Ten zákaz je absurdní. Proč by neměly děti nezávisle na své víře prožít radost, která je s Vánocemi spojena?" prohlásil předseda krajně pravicové italské Ligy severu Matteo Salvini. Právě tato strana se postavila do čela kritických reakcí, které rozhodnutí ředitele v Itálii vyvolalo. Salvini se proto rozhodl školu navštívit a jako dárek s sebou vzít betlém. Ředitel školy Luciano Mastrorocco ale ani kvůli vlně nesouhlasu nechystá své rozhodnutí změnit. "Veřejná škola nesmí žádným způsobem nikoho diskriminovat," zdůraznil. Zakázané jesle chtěl ve své třídě vystavit jeden z učitelů.

- V Bruselu se bojí rozsvítit tradiční vánoční stromeček. Bruselská radnice tak učinila kvůli obavám z muslimské komunity, již by nasvícený křesťanský symbol Vánoc prý mohl urazit.

- Po celé Evropě se šíří vraždy ze cti, jako nedávno v Německu, kde těhotnou nemuslimskou dívku upálili dva muslimové. Vrahem byl její o rok starší turecký přítel. Podle informací policie nutil mladík svou dívku k potratu, ale protože to odmítala, cítil, že to zraňuje jeho takzvanou čest. A co je nejhorší, pachatelé v takových případech dostanou ve vyhlášení soudního verdiktu vůči nim “islámský trestní rabat”, tedy ohledy, které začaly brát soudy na pachatele islámské víry, kteří jsou pod tlakem své kultury a tradic.

Je tohle skutečně Evropa, kterou chceme přenechat svým dětem?

Islám a mešity do Evropy nepatří. Islám nedospěl na takovou úroveň, aby mohl být tolerován v neislámských zemích, protože jde o víru netolerantní a zaostalou. Patří do středověku a ještě do raného středověku a ne do 21. století. Je to chyba Evropy, že něco takového dopustila. Pokud někde žiji, musím respektovat práva a zákony dané země a ne, že se bude přizpůsobovat ona mně. Kdo chce žít v Evropě, musí chtít být Evropanem. Kdo nechce být Evropanem, neměl by být do Evropy vpuštěn jinak než jako turista či obchodník, tedy na omezenou dobu. A bez výjimky. Přitroublý a zcestný humanismus musí jít stranou. Vždyť nejde o nic víc než o budoucnost našich dětí. Přeje si někdo z Vás, aby za dvě desítky let souložil nějaký muslimský stařec Vaše vnučky a pravnučky, aby je kamenovali, zabíjeli, polévali kyselinou, prováděli ženskou obřízku? Chceme, aby Evropa upadla do područí islámských fanatiků jen kvůli naší zbabělosti, lenosti, zabedněnosti, …? Je třeba se ozvat, než bude příliš pozdě! Evropská unie nás nezachrání, to musíme udělat sami!