Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

#76

2015-06-11 13:03

...je na čase myslet na nás a solidaritu našim lidem, kteří to nutně potřebují!

Nepřihlášený uživatel

#77 Re:

2015-06-11 14:37

#6: -  

 100% souhlas .. ;o)


Nepřihlášený uživatel

#78

2015-06-11 16:23

Nesouhlasim.. Aby sem a byly tu,nemáme na to abychom zyvily jiné na toz cizí.

Nepřihlášený uživatel

#79 Re: Nechceme se bát, nechceme migranty z muslimských zemí

2015-06-11 17:40


Nepřihlášený uživatel

#80

2015-06-11 18:05

Kdo chce žít v cizí zemi musí respektovat tradice a zákony této země a přizpůsobit se jim, nikoliv aby se hostitelská země přizpůsobovala imigrantům ...

Nepřihlášený uživatel

#81 To se máme v Evropě nač těšit, pakliže imigrantům zavčas neutneme tipec

2015-06-11 20:32

Upalování zaživa, znásilňování sedmiletých holčiček, přeprodávání žen, bičování. Realita všedního dne v oblastech, které jsou pod nadvládou radikálů z Islámského státu.

„Do naší vesnice se muži z Islámského státu dostali loni 3. srpna brzy ráno. Muži byli okamžitě odděleni od žen a rodin a vzápětí postříleni. Polili je benzínem a zapálili. Viděli jsme, jak hoří. Byly jsme v šoku, nikdo ze sebe nevydal ani hlásku. Myslely jsme, že nás čeká podobný osud,“ popsala jedna ze zachráněných. Pro ženy přichystali radikálové děsivé představení - popravu dvou dívek z vedlejší vesnice. Ženy převezli do severoiráckého Mosulu a poté se dostaly do dalších měst, která kontroluje Islámský stát. Jezídky byly přinuceny konvertovat k islámu. „Držely nám hlaveň u spánku a musely jsme souhlasit.“ Všechny převezli do bývalé továrny a tam si z nich vybírali jednotliví velitelé. „Jeden si jich vzal 50, další 70, jiný rovnou stovku. Bylo to jako na bazaru. Nákup a prodej.“ Všichni měli podle ní zájem především o mladé dívky. „Jeden se rozhodl, že si ji vezme hned. Vysvlékl ji a táhl za sebou po zemi. Když jsme plakaly, oni se nám smáli a nadávali nám do špindír.“ Ženy byly u bojovníků jen pár dnů, než se jich nabažili, a potom je opět přeprodávali. Žena je chtěla ušetřit znásilnění, marně: „Několikrát mě zmlátili tak, že jsem si myslela, že už to nepřežiju“. Lidi, neblázněte. Takový osud chcete pro své dcery? Určitě ne. Potom svojí nečinností dále podporujte nelegální imigraci, podporujte kvóty n azylanty, podporujte plíživou islamizaci Evropy, však oni se vám štědře odvděčí, kulturně vás obohatí.


Nepřihlášený uživatel

#82

2015-06-11 20:35

každá loď má svou nosnost,když je překročena potopí se

Nepřihlášený uživatel

#83

2015-06-11 22:01

At jde cela unie do černý díry je tady k hovnu a přesto vymyslí bejkarny ať jde do p..d..l..éře jsou stejně k hovny my je nepotřebujeme

Nepřihlášený uživatel

#84

2015-06-12 06:13

Nechceme tady uprchlíky!!!!!!! NECHCEME!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#85

2015-06-12 06:41

Podepusuji z duvodu,ktere hsou vypsany v petici.Opravdu zacinam mit strach o sebe o svoje deti.Jejich kultura a mentalita je id nasi opravdu rozdilna a myslim si,ze uz napachali toho nestesti dost.Myslim si,ze je opravdu hodne nasich lidi co potrebuji pomoct a o ty at se stat postara

Nepřihlášený uživatel

#86

2015-06-12 17:45

Doufam ze ji vrchnost vezme na vědomí! !!!

Nepřihlášený uživatel

#87

2015-06-12 18:05

Nevím proč se máme starat o neperspektivní verbež, když naši lidé pracující celý život dožívají v nouzi!! Děkuji za tuto petici. Černý

Nepřihlášený uživatel

#88

2015-06-12 18:30

Mělo by se jednat o veškeré budoucí uprchlíky z muslimských zemí.
Lucka

#89

2015-06-12 20:03

Ono nestačí kolik je momentalne na socialnich davkach romů atd. Jeste zde budeme dotovat Islámisty a bát se o své dcery, vnučky atd. Podporovat zmetky kteří stát akorad rozkradou a budou zde propagovat Aláha.....Slusni lide jsou rádi ze se vubec uziví, s touto veci by mela zeme neco zacit delat a ne sem tahat dalsi problemy.....Super představa, že budu chodit s dcerou do skoly a v kapse budu mit misto telefonu pistoli abych ji mohla ubranit......Kdo chce Islamisty tak at se nastehuje do Arabskych zemi at pozna na vlastní kuzi jejich víru a jak jsou tedy ,,uzasni" Jsem na ne zvedava až tam budou znasilnovat 9 lete holcicky nebo zenskym lit kyselinu na obličej a spousty dalsich odpornych zpusobu jejich zivota, ktere jim prijdou naprosto normalni. JSEM MAXIMÁLNĚ PROTI ABY ZDE BYLA TAHLE VERBEŠ!!!! 


Nepřihlášený uživatel

#90

2015-06-12 21:50

Ať se o uprchlíky postarají státy (USA,GB,FR,IZR ...),které způsobyly nynější chaoz ( a těží z něho) v předtím fungujících a prosperujících státech.Náš stát by se v první řadě měl postarat o vlastní občany.Situace s uprchlíky byla vytvořena záměrně a pod rouškou humanity ji má "odskákat" Evropa.Toto by byla jen první testovací vlna a ta hlavní by přišla následně,
Ivan Kubát
Nepřihlášený uživatel

#91 Re:

2015-06-13 10:48

#24: Jindra84 -  

 tak

1. Lidé kteří odcházeli od nás za komunistů byli normální lidé,se stejným vyznáním nebo mentalitou jako měli lidé v zemích do kterých utíkali.

2. Budete se divit,ale petice se v těch dotyčných zemích také podepisovaly,a hodně lidí s přijímáním imigrantů nesouhlasilo.

3.Ano,Itálie a Řecko nejou schopni takové množtví uprchlíků přijmout.A PROTO : je potřeba chránit hranice EU a to i na moři a žádné uprchlíky takto nelegálně nepřijímat.

4.Určitě by byla pomoc ,peníze které mají být určeny na pobyt uprchlíků v EU  (které stejně z největší části spolykají aparáty různých pochybných organizací ) , investovat místo toho v těch zemích ,odkud tito nelegální imigranti přicházejí.Tam by tyto peníze znamenaly opravdovou pomoc a určitě i řešení situace.

5.Evropa není nafukovací,a nikdy nemůže přijmout tolik lidí z třetího světa aby to vůbec mělo nějaký vliv .

6.Ti lidé platí opravdu vysoké částky pašerákům aby se do EU dostali.Otázkou je,kde tyto vysoké částky ( tito chudí lidé utíkající před utrpením ) sebrali. Přál bych všem důchodcům (ale i normálním pracujícím ) v České republice,aby takové částky měli k dispozici.

Pane Jindro,možná by neuškodilo trochu se zamyslet,místo opakování nesmyslů,které do vás cpou lidé a organizace,kteří mají z uprchlíků velký byznys. :-)


Nepřihlášený uživatel

#92

2015-06-14 18:27

Muj kamarad bojoval rok v sisrii a avganystanu,a rikal mi jsou to vrazi zlocinci ,jejich vira isla jen zabijet nicit ,zeny jsou u nich odrokine ,,Tisickarat rikam ne ne ne ,a odstoupeni Prezidenta zemana a premiera sobotky ,,,jsou to lidi kteri simpatizuji se zlocinem Islam ad si nechaji v sirii a ne v evrope a cesku ,,Mi vseci chceme zit v miru a ne slidma kteri jen vrazdi a nuti lidi pod pohruskou nutit islam

Nepřihlášený uživatel

#93

2015-06-14 18:53

Proboha lidi na co čekáte - až to tu bude vypadat jako v Itálii- Jedtese tam podívat . To je hrůza!!!

Nepřihlášený uživatel

#94

2015-06-15 08:07

Nehodlám ze svých daní platit cizí hladové krky. Svých problémů máme dost. Neuživíme vlastní lidi tak proč sem pouštět naplaveniny.

Nepřihlášený uživatel

#95

2015-06-15 08:10

Když přerozdělit,tak kulomety,raketomety a plamenomety mezi obyvatelstvo přímořských zemí,aby mohli bránit svou zemí před invazí vetřelců. Tady by bylo poslední obranné pásmo-festung Böhmen und Mähren.


Nepřihlášený uživatel

#96

2015-06-15 09:34

Nevidím důvod proč přijímat takové množství uprchlíků když se naše vláda nepostará ani o své lidi!Hlavně že samy mají všeho dost.

Nepřihlášený uživatel

#97

2015-06-15 21:02

Jak tak čtu zdejší komentáře, protiimigrantské jsou věcné a povětšinou dávají smysl, zatímco naši páni humanisté neví z které do které a jen flejmují diskuzi a plantají páté přes deváté.


Nepřihlášený uživatel

#98

2015-06-15 22:52

kdyz ne ted, tak nikdy...

Nepřihlášený uživatel

#99

2015-06-16 04:12

Nejsem rasista a chapu slizitost jejich situace ale chci aby moje deti a vnoucata vrustali v miru, nejsem si ale jist jestli zde pomuze petice. Navrhoval bych svrhnout vladu

Nepřihlášený uživatel

#100 Pár faktů, které se v médiích příliš často nedoslechneme/nedočteme:

2015-06-16 08:39

- Nedávný masakr v Charlie Hebdo nebyl ani zdaleka první – ani v Evropě, ani ve Francii. Stačí zmínit židovskou školu v Toulouse a židovské muzeum v Bruselu, Londýnské metro, madridský vlak, beslanskou školu, moskevské divadlo či nedávné útoky ve Volgogradu v Rusku, holandského kritika islámu Theo van Gogha, britského vojáka Lee Rigbyho, a mnoho dalších, kteří se stali oběťmi nenávistné islámské ideologie.

- Mnozí si jistě pamatuji nedávné nepokoje muslimských imigrantů ve Francii, kterým padlo za oběť mnoho zapálených aut či vyrabovaných obchodů. Obdobné se odehrávají v Anglii, ve Švédsku a jinde.

- V mnohých městech západní Evropy existují čtvrti, kde vládnou fakticky četné muslimské gangy a do nichž se bojí vstoupit i samotná policie.

- Neintegrovaní muslimští přistěhovalci jsou příčinnou mnohonásobně zvýšené kriminality. Muslimové tvoří 6 % švédské populace. A i přesto je 77 % všech znásilnění spácháno právě touto menšinou.

- Muslimští předáci stále aktivněji prosazují šaríu, tedy islámské náboženské právo, které je symbolem omezování práv žen, tělesných trestů, trestů mrzačením, vražd ze cti, vražd za odpadlictví a takzvaných urážek víry a další podobně primitivní projevy, které odporují Listině základních práv a svobod a které nepatří do naší zeměpisné polohy ani do naší doby. Islámské představy o náboženských pravidelech nadřazených nad světská jsou v přímém rozporu se sekulárními státy Evropy, ohrožují nejen náš způsob života, ale i samotné principy demokracie, plurality, lidských práv a svobod pro všechny své obyvatele.

- Radikální duchovní v západoevropských mešitách hlásají nenávist k tradičním evropským hodnotám a způsobu života, rekrutují bojovníky pro Islámský stát. Co budou dělat ty tisíce bojovníků, až se vrátí vycvičení a zocelení válkou zpět do Evropy?

- Nenávistná kázání v mešitách, špatně zastřené vyhrůžky zástupců evropských muslimů (obojí se děje i u nás, vzpomeňte na nedávnou policejní razii v pražské mešitě, kde se schází, kromě bezúhonných věřících i kriminální živly z Václavského náměstí a profesionální bojovníci z Kavkazu)

- 63letý rakouský důchodce byl zatčen policií za to, že na svém pozemku během sekání trávy nahlas jódloval. Měl totiž konkurenci: na sousedním pozemku stojí islámská mešita, ze které během modlení pouštějí do okolí z reproduktorů na dvoře zpěv muezzina. Kdo má právo se projevovat nahlas? Má právo si nahlas zpívat rakouský důchodce nebo má právo pouštět do okolí nahlas z reproduktorů mešita islámské zpěvy?

- Ředitel školy v severoitalském Bergamu zakázal výstavku vánočních jesliček, aby tradiční symbol křesťanských svátků nediskriminoval žáky vyznávající jiná náboženství. Tyto děti v některých třídách tvoří až polovinu žáků. Škola za to sklidila kritiku rodičů italských dětí i politiků. "Ten zákaz je absurdní. Proč by neměly děti nezávisle na své víře prožít radost, která je s Vánocemi spojena?" prohlásil předseda krajně pravicové italské Ligy severu Matteo Salvini. Právě tato strana se postavila do čela kritických reakcí, které rozhodnutí ředitele v Itálii vyvolalo. Salvini se proto rozhodl školu navštívit a jako dárek s sebou vzít betlém. Ředitel školy Luciano Mastrorocco ale ani kvůli vlně nesouhlasu nechystá své rozhodnutí změnit. "Veřejná škola nesmí žádným způsobem nikoho diskriminovat," zdůraznil. Zakázané jesle chtěl ve své třídě vystavit jeden z učitelů.

- V Bruselu se bojí rozsvítit tradiční vánoční stromeček. Bruselská radnice tak učinila kvůli obavám z muslimské komunity, již by nasvícený křesťanský symbol Vánoc prý mohl urazit.

- Po celé Evropě se šíří vraždy ze cti, jako nedávno v Německu, kde těhotnou nemuslimskou dívku upálili dva muslimové. Vrahem byl její o rok starší turecký přítel. Podle informací policie nutil mladík svou dívku k potratu, ale protože to odmítala, cítil, že to zraňuje jeho takzvanou čest. A co je nejhorší, pachatelé v takových případech dostanou ve vyhlášení soudního verdiktu vůči nim “islámský trestní rabat”, tedy ohledy, které začaly brát soudy na pachatele islámské víry, kteří jsou pod tlakem své kultury a tradic.

Je tohle skutečně Evropa, kterou chceme přenechat svým dětem?

Islám a mešity do Evropy nepatří. Islám nedospěl na takovou úroveň, aby mohl být tolerován v neislámských zemích, protože jde o víru netolerantní a zaostalou. Patří do středověku a ještě do raného středověku a ne do 21. století. Je to chyba Evropy, že něco takového dopustila. Pokud někde žiji, musím respektovat práva a zákony dané země a ne, že se bude přizpůsobovat ona mně. Kdo chce žít v Evropě, musí chtít být Evropanem. Kdo nechce být Evropanem, neměl by být do Evropy vpuštěn jinak než jako turista či obchodník, tedy na omezenou dobu. A bez výjimky. Přitroublý a zcestný humanismus musí jít stranou. Vždyť nejde o nic víc než o budoucnost našich dětí. Přeje si někdo z Vás, aby za dvě desítky let souložil nějaký muslimský stařec Vaše vnučky a pravnučky, aby je kamenovali, zabíjeli, polévali kyselinou, prováděli ženskou obřízku? Chceme, aby Evropa upadla do područí islámských fanatiků jen kvůli naší zbabělosti, lenosti, zabedněnosti, …? Je třeba se ozvat, než bude příliš pozdě! Evropská unie nás nezachrání, to musíme udělat sami!