Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie

Ivan Kubát
Nepřihlášený uživatel

/ #91 Re:

2015-06-13 10:48

#24: Jindra84 -  

 tak

1. Lidé kteří odcházeli od nás za komunistů byli normální lidé,se stejným vyznáním nebo mentalitou jako měli lidé v zemích do kterých utíkali.

2. Budete se divit,ale petice se v těch dotyčných zemích také podepisovaly,a hodně lidí s přijímáním imigrantů nesouhlasilo.

3.Ano,Itálie a Řecko nejou schopni takové množtví uprchlíků přijmout.A PROTO : je potřeba chránit hranice EU a to i na moři a žádné uprchlíky takto nelegálně nepřijímat.

4.Určitě by byla pomoc ,peníze které mají být určeny na pobyt uprchlíků v EU  (které stejně z největší části spolykají aparáty různých pochybných organizací ) , investovat místo toho v těch zemích ,odkud tito nelegální imigranti přicházejí.Tam by tyto peníze znamenaly opravdovou pomoc a určitě i řešení situace.

5.Evropa není nafukovací,a nikdy nemůže přijmout tolik lidí z třetího světa aby to vůbec mělo nějaký vliv .

6.Ti lidé platí opravdu vysoké částky pašerákům aby se do EU dostali.Otázkou je,kde tyto vysoké částky ( tito chudí lidé utíkající před utrpením ) sebrali. Přál bych všem důchodcům (ale i normálním pracujícím ) v České republice,aby takové částky měli k dispozici.

Pane Jindro,možná by neuškodilo trochu se zamyslet,místo opakování nesmyslů,které do vás cpou lidé a organizace,kteří mají z uprchlíků velký byznys. :-)