PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY


Nepřihlášený uživatel

/ #321

2011-09-19 17:07

Nečasova koaliční vláda opravdu není vládou práva, boje proti korupci a vládou rozpočtové zodpovědnosti tak, jak si to deklarovala. Provázejí jí skandály, které až přezaměstnávají média ,zatímco vládnoucí vyvolení mají možnost téměř zamaskovaně, bez projednání s opozicí, prosazovat v parlamentu účelové zákonné úpravy s cílem nadále okrádat ovládanou většinu občanů naší republiky. K prosazení práva a zásadnímu boji proti prolezlé korupci v celém státě moc kroků neučinila. Ekonomické situace České republiky se stále zhoršuje především z důvodů nehospodárného vynakládání státních výdajů včetně zdravotního a sociálního pojištění ( zdanění) a bilance státní pokladny velice rychle v čase negativně zhoršuje a pan Kalousek zoufale hledá zdroje příjmů v oblastech, kde by je měl hledat až jako poslední v řadě možných. Až nebude z čeho lidem brát, skončí jejich trpělivost a nastane revoluční změna za novou kvalitu v řízení věcí veřejných. Vyvolení se budou bránit a nebudou váhat proti nespokojené ovládané většině použít policejních a vojenských sil pod záminkou udržení tzv. demokracie. Kéž by to u nás probíhalo jako na Islandu.

Otázkou je jaké nové hybné síly se ujmou vlády nad zemí. Vždyť de facto všechny parlamentní strany po roce 1989 se podepisovaly na současném stavu téměř vykradeného státu, na rozložení morálky zodpovědnosti a vlastenectví občanů, na znevážení a zneschopnění mocí výkonné, legislativní i soudní ku prospěchu všech občanů.

Na politickou scénu musí nastoupit mladí spoluobčané, kteří si kromě cílů této iniciativy stanoví jasné cíle , které pochopí většina občanů při nejbližších volbách s nezbytností několikaletého přechodového období tvrdých ekonomických opatření redukce státního aparátu a státních výdajů včetně i sociálních s cílem uhradit státní dluh, maximálně liberalizovat chod státu a svobodu občanů. Zatím se děl opak a krizová situace a nutnost změny se přibližuje. Pojem demokracie - vlády lidu se musí naplnit změněnými formami její realizace – Island, Švýcarsko,… ! Nové hybné síly na politické scéně to budou mít těžké , bude proti nim stát cenzura masmédií ovládanými mocnými vyvolenými vládnoucí finanční oligarchie, která je označí za anarchisty, protidemokratické živly, reakční síly nastolují protiprávní režim nesvobody, atd.

Ing. Karel Franče – prokurista s ekonomickým zaměřením a starobní důchodce