Petice proti zavedení kvót na přerozdělování imigrantů a azylantů


Nepřihlášený uživatel

/ #26 Dejte těm zaprodancům vědět, co si o tom myslíte.

2015-05-04 16:02

Jak o přidělování uprchlíků k vám hlasovali vaši zástupci

Europoslanci ANO Pavel Telička, Petr Ježek, Martina Dlabajová či Dita Charanzová zveřejnili na svých webech, jak kdo z českých europoslanců hlasoval. Nejprve se hlasovalo po jednotlivých bodech, zda je bude rezoluce obsahovat, a nakonec o celku. Pokud někdo hlasoval proti kvótám při hlasování k jednotlivému bodu, ale nakonec hlasoval pro rezoluci jako celek, fakticky tak podpořil celé usnesení včetně kvót. Naopak někteří hlasovali pro některé jednotlivé body rezoluce, ale kvůli kvótám hlasovali proti celému usnesení včetně kvót na azylanty, nebo se zdrželi.

Dle zmíněného přehledu pro rezoluci (včetně kvót na azylanty) hlasovali všichni europoslanci ČSSD Jan Keller, Pavel Poc, Miroslav Poche, Olga Sehnalová, dále všichni europoslanci KDU-ČSL Michaela Šojdrová, Pavel Svoboda, Tomáš Zdechovský a dále poslanci za TOP 09 a Starosty Stanislav Polčák a Jaroslav Štětina.

Proti hlasovali všichni europoslanci ANO Pavel Telička, Petr Ježek, Dita Charanzová a Martina Dlabajová, dále Jan Zahradil z ODS. Zdrželi se, a tím fakticky usnesení o azylantech a kvótách nepodpořili, Petr Mach za Svobodné, Jiří Pospíšil za TOP 09, dále europoslanci KSČM Miloslav Ransdorf, Kateřina Konečná a Jiří Maštálka.