Zákaz norování

medved-009

/ #200 Re:

2015-04-21 22:54

#24: -  Zaprvé tu s prominutím plácáte pitomosti ohledně zbrojního pasu - k získání skupin A, B,D, E lovecký lístek nepotřebujete a když nechcete vykonávat právo myslivosti (co je to podle vás "lovecké právo"?), tak je vám skupina C k ničemu.

Zadruhé: kde je podle vás v přírodě místo člověka? Proč vám vadí jeho predátorství a ostatní predátoři jsou OK? Ani jeden z ostatních predátorů si nedává tak jako on záležet na usmrcování bez utrpení i na zachování celkové rovnováhy, kvality populace ostatních živočichů atd... - laskavě se výjimečně vypravte do přírody a ty ostatní predátory si prohlédněte v akci. Než začnete znova blouznit o "ekologii a etice".

Zatřetí: jak jste udělala zkoušky na lovecký lístek, když jste fakty o mysliveckém plánování a péči o honitbu zcela nedotčená, je mi fakt záhadou a radši se dál ani nedomýšlím.

Za čtvrté: Vámi jmenované šelmy - lišku, kunu, jezevce je naprosto nereálné vyhubit odstřelem. Nikde na světě se to ještě nepovedlo a taky nikdy nepovede, koneckonců u nás se o to ani nikdo nepokouší. Jestli se naopak v poslední době daří nějaké živočichy téměř vyhubit, tak jsou to například koroptve, křepelky či zajíci, a je to hlavně zásluhou "ochránců přírody" a jejich velmi pochybných aktivit kolem "obnovitelných zdrojů energie", které jsou ve skutečnosti plošnou devastací přírody...

... a jestli někdo nesmyslně "upřednostňuje některé druhy", tak jsou to zase nejvíc tzv. "aktivisté - ochránci přírody", hlava nehlava prosazující absolutní ochranu predátorů a kašlající na většinu zbytku potravní pyramidy pod nimi.

Ale máte pravdu, i mezi myslivci (pokud mezi ně čistě formálně budu počítat každého vlastníka loveckého lístku a ne jen ty, kteří reálně a seriózně provozují myslivost se vším všudy) se najdou nedovzdělanci, kteří si ten lístek nejspíš "koupili" a dělají ostatním ostudu. Koneckonců jste toho taktéž dokladem...

 KKkkzZ