Americkou armádu na našem území nechceme!

STOP USA V CR

/ #3197 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-03-25 16:41

Upravuje to dohoda NATO SOFA

„Příslušníci cizích ozbrojených sil jsou při svém pobytu na území České republiky povinni stejně jako jiné osoby dodržovat právní řád České republiky a aplikovatelná ustanovení mezinárodního práva. Technické detaily jejich pobytu pak v případě příslušníků ozbrojených sil jiného členského státu NATO upravuje takzvaná NATO SOFA dohoda, což je Sdělení Ministerstva zahraničních věcí č. 297/1996 Sb. o sjednání Dohody mezi členskými státy Severoatlantické smlouvy a ostatními státy zúčastněnými v Partnerství pro mír o statutu jejich ozbrojených sil a Dodatkového protokolu k Dohodě mezi členskými státy Severoatlantické smlouvy a ostatními státy zúčastněnými v Partnerství pro mír o statutu jejich ozbrojených sil,“ uzavřel veškeré odpovědi za armádu Jan Šulc.

VELEZRADCE NA TO REAGUJE-Schwarzenberg: Ten odpor je kocourkovština...

„Považuji to za kocourkovštinu. Přesun těch oddílů přes Českou republiku je spíš symbolický. Je to demonstrace solidarity, symbolický čin, který naznačuje stoprocentní podporu spojenectví,“ reagoval na vypuknuvší hysterii kolem přejezdu amerických vojáků pro ParlamentníListy.cz exministr zahraničních věcí a předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg.

„Všude v Evropě je to naprosto normální, že se přesouvají vojenské oddíly, a tady se z toho najednou dělá takový tyjátr,“ uvedl také Schwarzenberg.

VICE NA ODKAZU-USA ARMY VAS NEVIDI

TAK TO JSEM ZVEDAVEJ POKUT SE TU NIC DIT NEBUDE A JEN PROJEDOU!!!!!KDYZ PISOU O MIRU MEZI STATY!!!!

ODKAZ-USA TU CHCE UDELAT PROTIRUSKOU PROPAGANDU PRUJEZDEM PRES ČR TIM VYVOLAT VALKU

NEJSEM KOMOUS,BOLŠEVIK ATD JEN NECHCI VALKU ALE MIR TOD VSE!!!!!URAZKY SI NECHTE NEBO ASPON VYSVETLETE POJEM VYZNAM TOHO AT NEZTRACIM CAS!!!!!

RUSKO NAS NEOHROZUJE A ZE AZ PROJEDOU EVROPOU TAK BUDE DIKY USA ZA PROTIRUSKOU PROPAGANDU AZ PAK BUDEM OHROZENI NEBO ZE BY SI NAPLANOVALI VLASTNI LETOUN PROTI ČR VSE JE MOZNE KDYZ SOU TERORISTI!!!!

UPOZORNUJI!!!NEJSEM BOLŠEVIK,ZADNEJ RUS,KOMOUS,ATD JEN CHCI MIR A KLID NE TU ZABIJAKY LIDI!!!!!