Americkou armádu na našem území nechceme!

STOP USA V CR

/ #2755 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-03-19 17:01

CO SI TO USA DOVOLUJE!
!!!!!POUŽIJI NAS JAKO ŠTITY!!!!CELOU EVROPU

Odznela závažná informácia, podľa ktorej sa na našom území už nachádzajú cudzie vojská, konkrétne kontingent americkej armády, ktorý prekročil slovenskú hranicu z Maďarska. Po heslách ako Chceme mier, Nechceme NATO  a Ami go home a po opätovných heslách a výzvach ako  “Pán prezident, nabudúce svoje rozhodnutia konzultujte so slovenským národom”  a Nechceme vojnu, chceme mier,   líderka demonštrácie oznámila konanie podobných demonštrácií v najbližšom čase po celom Slovensku. 

Protiruská propaganda v ČR s (americkým) vyznamenáním

Již několikrát jsme informovali o tom, že také do ČR se právě řítí veletok dolarů na posílení propagandistické války proti Rusku, jako nezbytné přípravy nálad veřejnosti před opětovným „Drang nach Osten“. Američané z toho ale asi musejí být jurodiví: Platí stále nové a nové drahé weby kolaborantů, skrze něž chtějí především legalizovat činnost svých tajných služeb na našem území, organizují demonstrace proti prezidentu republiky, ze své ambasády udělali centrálu pro informační válku, na níž se scházejí „vyvolení“, kde jsou školeni – a placeni. A nic. 

Washingtonský vládní „program pro informace“ (RISS) to ostatně ocenil.  Vydal právě pozoruhodný žebříček, v němž hodnotí úroveň „nepřátelské kampaně masových médií vůči Rusku“. Že na nejvyšších příčkách je Německo a USA asi nepřekvapí. Že hned za velmocemi na pátém místě následuje Polsko, rovněž není nic, nad čím by našinec užasl. Že však hned za Polskem je mainstreamová propaganda v České republice, to už je panečku opravdový úspěch!

„V době narůstající krize - která může přerůst ve válku - je pak ještě čas (odvedené)  vojáky vycvičit. Pokud by to tak nebylo, hrozila by podobná situace jako dnes na Ukrajině. Vyhlásí se mobilizace, vojáci budou vysláni do bojů nepřipravení, útvary budou nestmelené... (...) Jsme zranitelnější. Musíme se připravit na různé krizové situace. Lidi si s příchodem profesionální armády zvykli, že nám někdo obranu zabezpečí. Nesmysl.“

Děkujeme za upřímnost. Proč si ji tedy za další nepředstavitelné miliardy platíme – a teď, jak požaduje NATO – máme platit ještě násobně víc? 

Samozřejmě. Někdejší armáda se změnila v „expediční sbor“ pro podporu amerických imperiálních dobrodružství po celé planetě. Její jádro tvoří „klub generálů“, kterým velí mizerný herec z Divadla na Vinohradech (respektive jeho manželka Veronika Žilková – alespoň soudě podle počtu recepcí a divadelních pijatyk, které jsou jejich hlavním „působištěm“), jenž se zabývá, jak patrno z posledních policejních kauz, především soukromým obchodováním. S tímhle „materiálem“ Američané válku s Ruskem nevyhrají, to je jasné. 

USA chtějí válku s Ruskem za každou cenu: Americké okupační jednotky už u nás bez skrývání. Protiruská propaganda ČT a spol. s US vyznamenáním. Bude mobilizace?-USA MOBILIZACE U NAS