Ne, vstupu vojskům USA a NATO na území ČR! Ne další kolonizaci !


Nepřihlášený uživatel

/ #50

2015-03-18 12:10

Pár bodů k zamyšlení pro ty co mají čím přemýšlet a jsou schopni trochy objektivity:

1. V roce 68 se tu Rusáci usídlili na 20 let za účelem "pohlídání" režimu. V roce 2015 projede přes území ČR armádní kolona USA pouze za účelem přemístění a bude tu všeho všudy asi nějaké 2 dny. Je ten rozdíl dost vidět? Řekl bych, že je... Nechápu absolutně, jak toto může někdo srovnávat.

2. Ať se to komunistům líbí nebo ne, jsme součástí NATO do doby, dokud parlament neodhlasuje vystoupení. Do té doby jsou armády (resp. vlády) členských zemí povinny poskytovat si součinnost a ČR je po boku USA jednou z nich. A vzhledem k tomu, že komunisti, podporující vystoupení z NATO, nemají (a zřejmě ani nebudou) mít na základě demokratických voleb většinu v parlametnu, nic s tíme nenaděláte. Dokud většina lidí volí politické strany, které NATO podporují, je zřejmé, co si většina lidí přeje a nepřeje. Pokud se komunisti dostanou z nějakých 15% na 55%, prosím, ať si z NATO vystoupí, a neřeknu ani popel, pokud to takto lidé (většina) opravdu chtějí. Do té doby je ale třeba respektovat rozhodnutí většiny. A pokud i s tímto demokratickým principem má někdo problém, ať se odstěhuje do KLDR a žije si tam spokojeně na věky věků.

3. Projíždějící armáda USA ani žádného jiného státu NATO mi vůbec nevadí, a ani v nejmenším se jich nebojím, neboť k tomu nemám jediný důvod. Právě naopak, jsem rád, že v případě nutnosti, máme nějaké zastání (mimo naši vlastní zcela nedostatečnou armádu) a rád je tu uvidím.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...