MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

/ #7

2015-01-03 17:18

Dobrý den.
Pokud se v příspěvcích mluví o chybách v odpovědi "hradu", nedí divu, neboť : "Vrána k vráně sedá a rovný rovného si hledá"
V odpovědi mělo být poučení o tom, v čem byly §§§ porušeny, což je možné panu Mgr vytknout a je možné to i požadovat.
Prioritou zahraničních cest prezidenta není podnikání ani vyvážení se s podnikateli a navazovat podnikatelské osobní kontakty a "nadhánět" soukromníkům za státní peníze kšefty. Za obchodní činnost jsou placeni jiní vládní činitelé. Prezident má hájit demokracii a lidská práva doma i v zahraničí a ne tolerovat porušování lidských práv. To pan Zeman míří zpět do dob totalitního komunismu. Právě v tom vidím, že na místě prezidenta nemůže být takovýto člověk.
A když jsme již tuto osudnou chybu udělali a někteří byli slepí a hluší a nic jim neříkalo dokonce ani jeho ješitné samolibé vystupování a volili ho, tak máme co jsme chtěli.
Tomáš Baťa byl podnikatel a obchodník a nebyl politik, ale pro slávu naší vlasti udělal více svým jednáním, vystupováním, obchodováním po celém světě. Takové osobnosti, obchodníky třeba posílat do Číny. Ne necharismatické servilní politiky, kteří se bojí šířit demokracii a vymlouvají se na to, že by plně nenaplnili břicha některým podnikatelům.
Ivan