Zajištění základních podmínek pro výuku dětí ZŠ Černošice

Stázi

/ #31 Re: ? zbabělci ?

2014-11-26 20:24

#29: - ? zbabělci ? 

Kdo nepodepsal, je zbabělec ??? To mi hlava nebere...

Proč jsem nepodepsala já, přestože mám ke škole své výhrady:

- hysterie kolem nového ředitele/ky se vytvořila již v době, kdy teprve probíhalo výběrové  řízení. A již učitelé podepisovali petice proti.... - aniž by  vzali vůbec v potaz, že by změny nemusely být jen k horšímu

- nemám ráda, když se člověku nedá šance a pokud nové ředitelce byly již od začátku házeny klacky pod nohy, jak se v takovém prostředí asi pracuje??? Přece pokud přijde nový kolega, spíše mu pomůžeme, ne? Platilo kdysi pravidlo sto dnů hájení. Zde mám pocit to nebyl ani týden

-požadavek na smysluplné rozvrhy - děti již mají po škole nejrůznější kroužky atd. a to snad nejde měnit všechno, s tím jistě mnoho rodičů promýšlejících logistiku, musí souhlasit

- že učeben je málo a dětí hodně jistě také není na vině paní ředitelky

- bod o včasné informovanosti - letos jsem dostala už tolik mailů a od bývalého ředitele ani jeden.... (nehodnotím, jen konstatuji)

- to, aby se učitel dětem plně věnoval a byl pro ně autoritou je spíš na osobnosti daného člověka - a ruku na srdce - byli všichni učitelé za posledních x let vždy takoví?? Co pamatuji již ze svého dětství, vždy se našel učitel, který autoritu neměl.

- konzultačních hodin je za mě tolik, kolik potřebuji a více opravdu nepotřebujij

- hodnocení žáků je jako vždy a jako rodič si vždy mohu doma otevřít žákovskou nebo bakaláře

- bezpečnoat dětí - dobře, ale zase - jak to zajistilo minulé vedení, když starší dcera měla hodinu volno, nebylo dovoleno čekat ve škole - ať mrzlo či pršelo.

- nepůsobí na mě příjemně stylistika petice ani osoby pod ní podepsané. Já si je nezvolila, aby za mne mluvily.

Přeji všem hezký večer.