Petice za podporu Miloše Zemana

Roman Skácel
Hodonín

/ #915 Re: Re: Re: "Umělkyně"

2014-11-16 17:36

#914: JM - Re: Re: "Umělkyně" 

Domnívám se oprávněně, že to není o formální stránce vystupování a jednání pana Zemana (sympatiích a antipatiích k tomuto vystupování na veřejnosti), ale oprvadu o té obsahové. Dokáži taky zaklet, aniž bych byl se sebou potom spokojený, ovšem do médií bych se nikdy nevyjadřoval, jako pan Zeman, a to ani zdaleka nejsem veřejný činitel na úrovnu například prezidenta.

Velký problém mám s tím, když pan Zeman podporuje Putina (který naposled dostal v Austrálii po zásluze kapky od všech účastníků G20), že blekotá nesmysly o Tibetu v Číně, že musí bojovat s univerzitními profesory, kterým prostě jen nepředá tituly, které si zaslouží, musí bojovat s novináři, musí rozvracet jiné strany (např. ČSSD) svými činy, klidně si dovolí dát mandát nepolitickému premiérovi a jeho vládě, která tady bez mandátu kohokoli (kromě jeho) vládne přes rok, dokáže trpět vlastnímu kancléři, chybějící důležitý podklad k výkonu jeho funkce, posílá už za sebe lhát jiné do médií, např. pana Ovčáčka o záměrnosti vulgarit, kterými snad bylo i něco sledováno atd. atd.

Co on si vlastně nedovolí? A hlavně, jak by se choval, kdyby nastala oprvadu těžká mezinárodní situace (válka na Ukrajině i na Blízkém a Středním východě není zas tak daleko a nebezpečí jejího dalšího šíření není ani zdaleka zajištěno)? Vždyť mu nemůžeme v ničem už důvěřovat, když se právě zpronevěřuje všem svým ideám a názorům 20 let starým, díky nimž koneckonců ve vysoké politice vězí.

Promiňte, ale je to lhář, mocenský manipulátor, populista a demagog. Bezcharakterní a nízce sprostý opilec, což to není zcela patrné? A co je nejhorší, je snadno definovatelný aktuálně jen dvěma slovy:

STUPIDNÍ POLITIK...