Petice za podporu Miloše Zemana

Jirka

/ #345 hmmm, tak s demogratem si už zase nerozumíme :-(

2014-11-07 18:48

#344: Demograt - Ale to lžete, výzva k abdikaci není vyjádřením názoru, že by bylo lepší, aby prezident odstoupil. To je výzva k abdikaci. Výzva. K abdikaci. Výzva k abdikaci není vyjádřením názoru, že by bylo lepší, kdyby prezident odstoupil. Je v tom rozdíl ... Já se zase nesmířím s výzvami, které jsou na hraně na zákona a se samozvanci, kteří by chtěli zpochybňovat demokratické volby ..... nejraději by rozhodli o tom, kdo bude prezidentem, v ulicích..

Tak já tomu pořád nerozumím. Já podpisem petice (jiné, než je tato) vyjadřuji svůj názor, že Miloš Zeman je tak špatným prezidentem, že by měl odstoupit z funkce prezidenta, k čemuž ho tímto vyzývám. Ale není mi jasné, demograte, co proti tomu máte ? A už vůbec nechápu, proč mi nadáváte, že lžu. V čem lžu ?

Dále : V čem je má výzva prezidentovi, aby odstoupil, na hraně zákona ? A kterého zákona ? Naštěstí neexistuje zákon, který by mi zakazoval vyjádřit svůj názor, že Miloš Zeman je špatný prezident. A proč jsem samozvanec ? K čemu jsem se sám pozval, když jsem samozvanec ? Svobodné volby nikdo nezpochybňuje. Ano, Miloš Zeman získal 55% hlasů, Karel Schwarzenberg získal 45% hlasů (tedy mezi námi, nic moc přesvědčivého :-)   ). To je fakt, který nikdo nezpochybňuje. Přesto si stále myslím, že Miloš Zeman je špatným prezidentem. Upřímně řečeno, myslel bych si to, i kdyby dostal 99% hlasů.

Ohledně vaší poslední věty, zpochybňujete snad právo občanů demonstrovat pro něco nebo proti něčemu ?