Pozměnění přepravních podmínek DPO

Zuzana

/ #41

2014-11-07 12:32

V dnešní době člověk nemůže být šťastný,
pořád mu budou házet klacky pod nohy. Když se rozhodneme proto založit rodinu tak máme co dělat aby jsme jí uživili(a to mají řeči o výši  populace), spíš mi připadá, že místo aby nám pomáhali tak jim dělá radost vymýšlet další stupidní věci jen aby se nám žilo hůř a měli jsme starosti s kdejakou volovinou. V dnešní době člověk nic nedostane od státu, ale vidíme že lidé si pomáhají sami. Různými sbírkami a podobně, ten pán co mu to tak vadí by si měl uvědomit že je taky člověk a pokud neví co roupama dělat ať se zeptá lidí jak by mohl pomoci.

Vůbec  si nedokážu představit jak budu v Lednu s novorozencem cestovat, když bydlím na okraji Ostravy a MHD tady jezdí  co hodinu jezdím s konečné na konečnou. To mě nechají stát v mraze s měsíčním dítětem a čekat hodinu na další autobus???

Tak se strašně omlouvám tomu SOBECKÉMU NE EMPATICKÉMU HNIDOPICHOVI co si vozí zadek v autě, že také nemám auto a spolehlivé místo na zaparkování v Ostravě. Měl by si uvědomit, že lidé volí MHD pro snadnější a dostupnější dopravu.

Je to obyčejná zbabělost, lpět na nesmyslném zákazu, tlačit zaměstnance, aby lidi šikanovali a hádali se mezi sebou, nechat si nadávat a pak si sedět v kanceláři vozit si prdel v autě a neřešit následky svého chování.

Osobně by vám měli rodiče připomenout zásady lidskosti a empatie vůči druhým lidem a né myslet na sebe a škodit druhým.