Výzva k podání Stížnosti pro porušení zákona

Jan Šinágl

/ #29 Otřese Českou republikou kauza Řičář jako s USA kauza Watergate?!

2014-06-23 12:17

Další závažné a otřesné informace k případu ing. arch. Marka Řičáře! - S Věrou Jourovou to k soudu vůbecParoubek Jiri nedošlo ze dvou důvodů, jednak ještě ve vyšetřovací vazbě řekla, že všechno dělala na přímý pokyn Paroubka, tím jej motivovala k tomu, aby se postaral o její záchranu.

Kauz už je moc. A v tom se skrývá nebezpečí - Vážné hrozby se v Česku stávají pouhou potravou pro hospodský žvást - Jaké politické krytí vlastně měl odstoupivší ředitel protikorupční policie Martinec? - Kdo osvobodil paní Jourovou? – Věra Jourová, soudce Jan Hurdík a jeho otec - Začíná konat také policistka Knappová, která má s Řičářem nevyřízené účty z roku 2005-6, kdy na pokyn vedení tehdy zlikvidovala architektem dodaný důkaz o vydírání a podovodech ze strany Doležela a Péti... Jdou novináři politikům tak na ruku?

Zdeněk Doležel (kauzy 5 v českých na stole, Unipetrol, Biolíh, Budišov, šéf úřadu vlády premiérů Grosse a Paroubka, personální šéf Ministerstva vnitra za ministra Grosse, atd.) stál na počátku roku 2007 za instalací plk. Martince do funkce náměstka ředitelky ÚOKFK. Pod vedením tohoto Doleželova přítele a spojence ÚOKFK začíná v letech 208-10 realizovat trestní stíhání svědka v kauze Budišov architekta Řičáře přesně podle scénáře mediálně prezentovaného v předcházejících měsících v kauze Budišov obviněnými Doleželem, Péťou a Jourovou - V roce 2004 to byl právě Doležel, kdo z Paroubkova úřadu vlády zajistil jmenování Jourové do funkce náměstkyně ministra MMR Martínka – K dispozici je e-mail Jourové starostovi Péťovi, ve kterém to sama přiznává a děkuje za to - Po smrti obžalovaného Péti z kauzy Budišov na jaře 2009 ÚOKFK sděluje Ing.arch. Řičářovi obvinění ve věci Bono publico Čechy a to čirou náhodou pouhé 3 dny před zahájením soudu s obžalovaným Doleželem v Třebíči – soud je zároveň pohřbem kauzy Budišov, která byla péčí SZ Borise Havla rozdrobena a její poslední část v Třebíči ukončena zproštěním z důvodu smrti hlavního obžalovaného... a s odkazem na nevěrohodnost čerstvě trestně stíhaného svědka Řičáře…

http://www.sinagl.cz/postrehy-a-komentare/4204-otrese-ceskou-republikou-kauza-ricar-jako-s-usa-kauza-watergate.html