Výzva k podání Stížnosti pro porušení zákona


Nepřihlášený uživatel

/ #27

2014-06-22 22:23

Tuto zemi ovládla Policejně justiční mafie.
www.K213 První doložená a zmapovaná oběť opatrovnické mafie, Pohřeb zbabělých křiváků, Brněnská dvojčata, Zázraky ještě neumíme, zázraky do 24 hodin ano, Policie vyklidila město, Farář s policajtem zneužiti k umlčení otce, kterému chrudimské úřady zlovolně dohnaly dceru k sebevraždě.
Policajt Zdeněk Štengl, který na mne vykonstruoval křivé obvinění z napadení tyranů mé dcery kandidoval v posledních volbách do poslanecké sněmovny za SPOZ / STRANA PŘÁTEL ORGANIZOVANÉHO ZLOČINU/.
V mém případě šlo o pomstu za dopis bývalému předsedovi Senátu Petru Pithartovi, který zastupoval chrudimský region, ve kterém žiji.
prokazatelně se domlouvali okresní ředitel policie ČR Chrudim Mgr. Petr. Kučera, předseda soudu JUDr. Pavel Esser, náměstkyně OSZ komunistka Mgr. Hana Procházková, okresní státní zástupce bolševik JUDr. Vladimír Kytner, advokáti JUDr. Vlastislav Peřina, Mgr. Jana Malá, JUDr. Petr Gallát, Mgr. Zuzana Dostálková, JUDr. Jaroslav Kubišta.
Advokáty spolupracující s policejně justiční mafií kryje vedoucí kárného žalobce ČAK JUDr. Marcela Marešová, dnes již PhD.
Více na http://ley.cz/komarek
Sledujte zpravodajství Jana Šinágla a o.s. K213
Jiří Komárek