Chceme Petra Tona ve Spartě !

René Dubský

/ #13 Chci Tona, chci stabilní Spartu!

2014-05-07 21:51

Petr Ton je jedním z těch, kvůli kterým na Spartu má cenu chodit, protože si mě zcela získal a po těch mnoha sezónách by byla škoda o něj přijít. Navíc má co nabídnout a je to srdcař. Ne jako mnozí z těch, kdož měli Spartu jako krátkodobou zastávku, nic pro ně Sparta neznamenala (leda tak "zářez" typu "byl jsem ve velkoklubu"), pobyli a zase se pakovali... Měl jsem se (a mám se) těšit na pestrou směs žoldáků? Nebo se mám těšit na zdravého a produktivního Tona? Možná mají Martinec s Jandačem či Břízou radost, když sem přitáhnou ty Divíšky, Málky a jiné vykopávky a vydávají je za "posily". Na ty já ale nechodím. Já chodím na skutečné osobnosti, co mají Spartu pod kůží. Na Tony, Hlinky, Broše, Kratěny, Hanzlíky... byla a je jich celá řada. Ale štve mě, že ve Spartě se po každé sezóně tým rozpráší a lepí se dohromady z nově příchozích (kde není stabilita, jako např. v Gottwaldově). A ještě víc mě štve ten přístup k Tonovi (a k mnoha dalším, co v minulosti byli odejiti): Mlčení, tváření se, že se nic neděje a pak se na webu vyvěsí krátká zpráva, že "hráč nezapadá do koncepce týmu". Fuj! To je sráčovský přístup! Kdyby ten chlap stál za kulový... ale je zdravej a má chuť za Spartu hrát, je šikovnej a dává góly! WTF!