Vraťte zpět lide.cz ze dne 30.3.2014

Nepřihlášený uživatel

/ #704

2014-04-02 10:56

?.......Vždy jsem otevřený ke změnám, ale k lepšímu a v obchodním světě to je pravidlo, které může dost podstaně ovlivnit další vývoj firmy. Vím, že za každou změnou je také hodně práce a moc rád bych chtěl napsat něco pozitivního, ale touto inovací jste to prostě posr...! Je to jen můj názor, ale jsem uživatel, který byl do teď spokojený a tak si myslím, že mám právo se k tomu také vyjádřit. Seznam jsem měl jako domovskou stránku, vše co jsem potřeboval jsem hledal přes seznam. Dělal jsem správce ve dvou třídách na Spolužácích a využíval jsem nadídek ze Seznamu. Mám i několik účtů, jak pro úřady, podnikání i soukromé a k inzerci. Připadám si jak ovce ve stádu, kterou se rozhodli popravit. Nechci být prorokem, ale pokud nevrátíte Lidem.cz předešlou tvář alespoň do doby než vymyslite lepší koncept, než ten se kterým jste přišli? Začnou lidé z Lide.cz uvažovat asi také o změně. Jen se obávám, že o daleko radikálnější. Vše má svůj čas a tak nyní budu vyčkávat co s tím uděláte, ale upřímně už se podle toho zařizuji. Jsem zvědavý jak tohle dopadne. Přeji všem pěkný den.

S pozdravem Milan Jindra