Textilní továrny ve Frýdku-Místku za kulturní památku

mr nobody

/ #60 Re: Re: AUTOROVI PETICE

2014-03-02 17:15

#59: Daniel Baránek - Re: AUTOROVI PETICE

Takže jsem odpověď neobdržel. Rozhodně tvrzení že to nechápu jen já je zcestné. I zde, na jiných diskusích, na FB profilech se objevují názory a dotazy k dané věci. Vy ty dotazy však nezodpovíte, protože si myslím, že na ně odpověď neznáte. Vy stejně jako většina tady podepisujících nemáte jasný názor a koncept, evidentně nemáte finance něco budovat, vy máte pouze názor, nebourat a zapsat jako kulturní památku. ALE JÁ SE PTÁM, CO SMYSLUPLNÉHO BY TAM MOHLO VZNIKNOUT? CO BY NEBYLA CHARITA. CO BY NEBYLO ROZMAŘILE PODPOŘENO Z NAŠICH KAPES OBČANŮ. PROČ MI TUTO ODPOVĚĎ NEDÁTE.

A PROČ ZDE NEUVEDU JMÉNO? PŘEČTĚTE SI DISKUSI NEJEN ZDE, MILITANTNÍ NÁZORY A VÝHRUŽKY VŠEM, CO MAJÍ JINÝ NÁZOR. NE DĚKUJI. KAŽDÝ KDO VYJÁDŘIL NESOUHLAS, JE IGNORAT, AMATÉR, NEMÁ SOUDNOST, JE TO IDIOT. TAKHLE SE DISKUSE NEVEDE. JSTE STEJNÍ JAK TI POLITICI. MLŽÍTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SOUHLASÍM S JEDINOU VĚCÍ, FRÝDEK-MÍSTEK NENÍ HEZKÉ MĚSTO A RADNICE NEDĚLÁ TO CO BY MĚLA DĚLAT A JDE NA RUKU DEVELOPERŮM. ALE PROČ SE NEZAJÍMÁTE O TO, JAK NAKLÁDÁ MĚSTO SE SVÝM MAJETKEM. VIZ. HOKEJOVÁ HALA.