Textilní továrny ve Frýdku-Místku za kulturní památku

mr nobody
Nepřihlášený uživatel

/ #18 Re: Re: Re: Re: S křížkem po funuse..

2014-02-27 16:11

#17: - Re: Re: Re: S křížkem po funuse..

Vy máte nějakou nemovitosti? Třeba chalupu nebo byt? Vás to nic nestojí? A kde to prosím Vás dávají? Vlastnictví nemovitosti tohoto rozsahu jistě stojí nemalé peníze na údržbě, daních, ostraze, médiích atd atd atd. Vy by jste něco dal městu za korunu aby oni to za korunu a "xxxmilionů" bokem dali developerovi? Proč by to někdo dělal. Je evidentní, že morální zastarání, dnešní standardy a chuť investorů ukázalo, že ten barák prostě další roky neuživí.

Ta kupní síla tu právě není, takže bych chtěl vidět toho developera, který by ve spolupráci s městem něco tvořil. Co tvoří město je špatně, stačí se rozhlédnout. Jak píšete, toto město nežije a stává se z něj město duchů a obchoďáků.

A občané vyjdou do ulic kvůli bourání staré nevyužité a evidentně nevyužitelné fabriky. Proč nevyjdou do ulic a nevyženou ty zlodějské, obviněné a podvodné živly v těch kancelářích tam? Vám nevadí, že město zaplatí demolici haly a pozemky prodá developerovi? Zkuste si zjistit, kolik to město stálo a kolik nakonec dostalo. Je to tristní.

Takže lide, nenechej si líbit, že se radnice chová k majetku města a rozpočtu města tak jak se chová, nechoďte nakupovat do kauflandu ale k malým živnostníkům, nechoďte do mc donaldu a zajděte peníze utratit k restauratérovi z ulice a pak tady tvořte petice. Nebo vydělejte balík peněz a něco stvořte z chátrajících budov pro dobro nás obyčejných lidí.