Petice za zachování provozu Restaurace a Botelu Matylda


Nepřihlášený uživatel

/ #19

2014-01-12 18:55

Jsem pravidelný návštěvník restaurace Matylda, nevím, komu na MHMP nebo na tom nově zřízeném úřadu pro rozvoj náplavek / zřejmě někdo zase dostal faru/, tento plovoucí botel a restaurant vadí, ale musím říci, že i celá řada mých zahraničních partnerů Matyldu hodnotí velice pozitivně, ve srovnání s ostatními možnostmi občerstvení na náplavce/ samozřejmě mimo památkové restaurace Vltava mezi Jiráskovým a Palackého mostem/.
Provozovatel Matyldy je velice slušný člověk, který si příkladně hledí provozu a údržby i v bezprostřední blízkosti tohoto zařízení, za což má nejen můj, ale i ostatních občanů velký obdiv. Nevím, co komu na té náplavce vadí, spíše by se ten nově zřízený úřad měl zaměřit na doupata typu Černá Hora a další pochybné podloudné stánky a plavidla směrem k železničnímu mostu a pozornost zaměřit zejména na bezpečnost chodců, kteří jsou na náplavce ohrožováni " debilními českými hamtajícími cyklisty", již nejednoho idiota jsem chtěl hodit i s kolem do Vltavy kdy málem došlo ke kolizi.
Takže abych to dle neroztahoval tak suma sumárum =
pokud to těm lidem na tom novém úřadu a na MHMP v hlavě normálně myslí, tak likvidujte to co je k likdivaci a nikoliv takovou příkladnou restauraci, jako je Matylda s botelem.S pozdravem ing. K. Krajský