Praha 1 trpí - petice proti uzavírání Smetanova nábřeží

občan Nového Města

/ #179 Re: Re: Re:

2013-10-16 11:29

#174: Občan Starého Města - Re: Re:

Vážený občane Starého Města- k mé Vámi označené demagogii- v Jidřišské jsou kolony tehdy, když se ucpe Politických vězňů až k magistrále. Tedy denně. . No jezdíte-li mimo dopravní špičky,či v sobotu,. možná se Vám zdá z  Vašeho tramvajového okénka  vše jako poklidná ulice.Zkuste to tak nejlépe po 17 hod  jak je to tam hezky průjezdné. Či se poptejte u těch, kteří se živí prací za volantem anebo místních rezidentů.O Washingotonově jsemnemluvil-viz můj text. Těžko jsem zaspal, když v této lokolaitě bydlím a pracuji, spát se jaksi díky kolonám nedá. No ale Vy z tramvaje to samozřejmě posoudíte nejlépe.Otázka,  kdo je zde demagog.

Magistrálu- tu bychom rádi zrušili všichni, ale opět jsme u komplexního sytémového řešení a ne u úletu uzavírky Smetanova nábřeží a nedej bože příští rok Malé Strany.

Je hezké, že mě nazýváte demagogem, asi jste špatně četl, se závěrem Vašich dvou odstavců nemám problém. Konstatování , že drogy a bordely v horní části Václaváku byly vždycky- prosím pěkně o jaké době mluvíte, ne nebyly vždycky, pouze  provozovatelé a dealeři činí to, co je jim dovoleno.

Zřejmě ale nikoliv diskuze, ale útok je Vaše  zadání .