Praha 1 trpí - petice proti uzavírání Smetanova nábřeží

Roman Korda

/ #159

2013-10-14 21:18

Diskutující v této petici. Dnes jsem byl místo odpovědi na můj předešlý dotaz k termínu veřejné diskuse zablokován na stránkách "automatu" za nadávku - pravděpodobně výraz "samozvaní okupanti". Horšího výrazu nejsem si vědom. Jestli je to jinak, napište mi sem automate nebo "nábřeží žije" prosím mé výrazy, kvůli kterým jsem byl u vás v diskusi zablokován. Já vám milerád pošlu vaše očastování. Jinak už fakt nevím, jak slušněji se vyjadřovat k vašemu umělému omezování mé lidské svobody života a podnikání v mém místě bydliště a komplikacím uzavírkou způsobených kvůli přinaplaveným placeným aktivistům, kteří si dělají v našem místě bydliště byznys ze státních prostředků s posvěcením úředníků magistrátu bez předešlého našeho vědomí, souhlasu a ochrany - náhrady škod místních obyvatel. Ptám se proto i nadále touto cestou - protože jinou možnost už po zablokování nemám - kdy tedy bude spolkem placených aktivistů po posledním sobotním automatím "zkušebním testu na lidech" - umělé uzávírky Smetanova nábřeží vyhlášen pět týdnů avizovaný termín veřejné debaty s místními obyvateli či téma místního referenda?