Praha 1 trpí - petice proti uzavírání Smetanova nábřeží

hruucoon.cz

/ #79 Re:

2013-10-02 10:31

#13: -

To si děláte legraci ? Praha se ubránila před povodní, protože nedlouho před ní na trůn nastoupil "odborný" primátor ? Kterej v prvním rozhovoru pro Respekt vyjádřil svůj odbornej názor, že Praha není dobrý místo k životu ?

Je mi jedno odkud je pan primátor, ale navrhovat zavření nábřeží u Karlova mostu (popřípadě cyklostezku na magistrále) může jenom šílenec, kterej viděl Prahu akorát na pohlednici. Testovat podobný změny netřeba lidem s dostatečným IQ netřeba - prostě když se ucpe nábřeží, doprava ucpe všechno okolo... - taky netestujeme, že kyanid draselný není vhodnou součástí jídelníčku, ne?

Prostě Vám a Vám podobným hysterickým svazákům - budovatelům světlých zítřků musí někdo sice mírově, ale jasně vysvětlit, že tudy vlak nejede, peníze na snadný živobytí  už nejsou a nebudou a holt je třeba něco doopravdy dělat - ne se věnovat rozkulačování statků a budování JZD.

V kterých "prosperujících zahraničních metropolích" mimochodem podporují to Vaše bolševický "dopravní zklidnění" ?? V řadě z nich jsem pobýval a nevšimnul jsem si nějakých automatčíků...